Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a pasassal? Nem bír rólam leszállni
már jó pár éve!
Figyelt kérdés
Story:16 évesen, kis csitriként jártam vele, akkor ő 27 volt. De csak a szexre ment ki a játék. Szakítottunk.
Most 18 vagyok, de még mindig irogat nekem. Talizni akar, komoly kapcsit, fürödni menni vagy csak simán megkérdezi hogy vagyok.
Számot nem akarok cserélni, mert nem olyan szinten zaklat, hogy minden nap, minden órában. Csak így hetente(vagy néha hónaponta) eszébe jutok(gondolom), akkor ír sms-t.
Kezd az agyamra menni.
Van barátom 6 hete. Most írjak neki és magyarazzám el, hogy van barátom, komoly kapcsolatom? A párom tud róla, de nem tudom mit szólna, ha megmondanám, hogy megint írt.
De csak a szexre ment ki a játék. = Mármint csak megakart kaparintani, aztán eldobni.
2009. aug. 13. 23:33
2/16 anonim válasza:
Mondd meg neki, h kopjon le a ****! V uszítsd rá a barátod!:P V, ha így sem megy, fenyegesd rendőrséggel!:D Légy kemény!:D
2009. aug. 13. 23:49
3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha a barátomat huszítanám rá, akkor annak nem lenne jó vége. :S :D
De nem értem, hogy egy közel a 30-hoz éves pasi, hogy lehet ennyire...értitek. :)
2009. aug. 13. 23:53
4/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen mondd meg neki,hogy komoly kapcsolatod van és tőle nem akarsz semmit még futó kalandot se.Hidd el jobban jársz,ha nyiltan,minden körülírás nélkül,csak a lényeget elmondod!Reméljük felfogja!
2009. aug. 13. 23:55
5/16 A kérdező kommentje:
Én már írtam neki tavaly nyáron is, amikor volt barátom, hogy van kapcsolatom és hagyjon békén. Ez az eredménye...Vagyis...NEm volt semmi eredménye.
2009. aug. 14. 00:00
6/16 anonim válasza:
Akkor egyszerűen ne vedd figyelembe,ha ír vagy keres.Tegyél úgy,mintha nem létezne.Ne válaszolj,ne reagálj semmire. Csak megunja!
2009. aug. 14. 00:09
7/16 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom már két éve. :S Lehetséges, hogy valamikor megunja?Bízok benne!
2009. aug. 14. 00:12
8/16 General válasza:
egyszerű: meg akart dönteni és nem sikerült. és ezt a skalpot akkor is le akarja vadászni hiszen már majdnem a kezében volt(röviden tömören) valószínűleg akkor hív fel amikor nagyon egyedül érzi magát. lekoptatni meg csak akkor tudod ha kicsit megalázod. persze csak szóban. muszáj, mert az ilyenekre nem hat a szép szó
2009. aug. 14. 00:23
9/16 A kérdező kommentje:
Hogyan alázzam meg, szóban?
2009. aug. 14. 11:31
10/16 A kérdező kommentje:
Írtam neki, "kinevetett" és azt írta, hogyha akarok tényleg egy komoly kapcsolatot, akkor jelentkezzek...szóval nem fogta fel és nem fog leszállni rólam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!