Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne "véletlenül" ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne "véletlenül" ott leszállni a buszról, ahol Ő száll le?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot a buszon, és azóta már beszélgettünk is párszor. Nagyon bejön, és én is neki:$, de még nincs köztünk semmi. Suliból hazafelé én egy buszmegállóval azelőtt szállok le, mint Ő. Arra gondoltam, hogy egyik nap úgy csinálok, mintha elfelejtettem volna leszállni, és ott szállok le, ahol Ő.:D Utána meg talán elkísérhetne egy darabig, hogy ne kelljen egyedül sétálnom hazáig.:P Szerintetek gáz lenne?:D Persze biztos leesne neki, hogy direkt csináltam.:) De hogy utalhatnék rá, hogy elkísérhetne egy darabig?

16/L

2009. szept. 13. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó ötlet. :) Sok sikert :) Dsy
2009. szept. 13. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem ne. lehet hogy maradi vagyok, de inkább ő kísérjen el téged. nekem ez már túl nyomulós lenne.
2009. szept. 13. 14:28
 3/7 anonim válasza:
100%
Szerintem is jó ötlet... Ha teccik a fiú tegyél meg mindent azért,hogy a tiéd legyen.. Sok sikert... Szurkolok neked,hogy sikerüljön...:)
2009. szept. 13. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, sok sikert! :)
2009. szept. 13. 15:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. szept. 13. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:

te vagy a buszos 16 éves csajszi? :D

nagyon jo ötleteid vannak nekem a telefonszámos is tetszik :D cseles :P

sztem nem gáz joötleg

sok sikert pusszi

15l

2009. szept. 13. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, én vagyok a buszos csajszi! :D

Köszi!:)

Remélem mostmár kialakul köztünk valami, és akkor nem kell majd ilyen kérdésekkel elhalmoznom az oldalt.:D Mondjuk akkor meg jönnének a "Párkapcsolat" témába a kérdések, de sebaj.:D Szeretek itt lenni.:P:)

2009. szept. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!