Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15-16 éves lányok! Hogy láttatok már "véletlenül meztelen fiút? (lehetőleg saját korosztályból)
a barátomat, amikor szeretkeztünk :$
16/L
az unokatesómat és egy volt osztálytársamat
15/L
épp tnap láttam annyi idős mint én strandon öltözőben mert nagy lyukak vannak az öltöző falán :'D
15/L
én egyszer még 8.-as osztálykiránduláson láttam
akkor 1 hétre mentünk mert az volt az utolsó, és egyszer kitaláltuk hogy benézhetnénk a fiú öltözö/fürdőbe
egyik este oda is mentünk és azt mondtuk hogy az a bátor aki be mer nézni ( mert csak egy kicsi ablak volt ) a többiek amikor benéztek mondták hogy beszélgetnek a fiúk stb.
nah és amikor én következtem pont akkor jött ki a zuhanyzóból az osztálytársam teljesen meztelenül
le is merevedtem mert nem nagyon szoktam ilyeneket nézegetni, kérdezték is hogy na mit láttam - én meg azt mondtam hogy csak beszélgetnek még mindig :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!