Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok egy olyan esetről, amikor a 14 éves meztelen lányával.. (folyt)?
Figyelt kérdés
tudok egy olyan esetről, amikor a 14 éves meztelen lányával mindig "összefut" a fürdőszobában az apuka, és mondja, hogy jajjdeszépvagy, sok udvarlód lesz, meg ilyesmi, miközben stíröli a meztelen mellét.
nem nekem tűnik ez egy kicsit pedofilnak? verjem meg ezt a beteg apukát?
2010. nov. 15. 11:27
1/26 anonim válasza:
nálam ez nem éri el a pedofília alsó határát, hacsak nem recskázik közben.
2/26 anonim válasza:
majd ha a lánynak baja lesz vele, szól
3/26 anonim válasza:
Nem. Családon belül teljesen természetes, ha látják egymást meztelenül. Nem kell ennyire prűdnek lenni és mindenben bűnt látni. Te gondolsz állandóan arra, amire nem szabadna, neki szerintem eszébe sem jut ilyen, úgyhogy magadban keresd a hibát.
4/26 anonim válasza:
Ha a lány szexuálisan érett, az aligha nevezhető pedofilnak, mivel a pedofilok szexuálisan éretlen gyerekeket csábítanak el.
Én sem tartom teljesen kereknek, de amíg nem tesz kísérletet semmire, addig nehéz lenne belekötni.
5/26 anonim válasza:
Egy 14 éves lány azért már lehet sexy, még ha az a saját lánya is. Persze attól még nem fogja megdugni.
6/26 anonim válasza:
nekem anyám nagyon sexy sokat mászkál mesztelen előttem és nem dugtam még meg a saját anyámat... nem hiszem hogy az baj ha a családtagok meztelenkednek egymás előtt, bár én nem szoktam sosem... amúgy nem baj az ha az apa dícsérgeti a lányát én is megnézném a lányomat ha sexy lenne stírölés képpen miért is ne... az nem jelenti azt hogy meg is dugnám :S pfff
7/26 anonim válasza:
Kérdező, biztos ismered azt a mondást, hogy "rossz az, aki rosszra gondol" gondoltál már magadra? :)
8/26 A kérdező kommentje:
ha nekem 14 éves lányom lenne, biztos megdugnám.
2010. nov. 15. 14:08
9/26 anonim válasza:
gartulálok. remélem majd a 14 éves fiadat is megdugod
10/26 A kérdező kommentje:
egészséges hetero férfiember vagyok, 190 centivel, benne 80 kilóval, amiből 60 szerintem tömör izom, 29 éves. na ezt kapd ki haver! csak nagyon bírom a tiniket.
2010. nov. 15. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!