Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok egy olyan esetről, amikor a 14 éves meztelen lányával.. (folyt)?
Figyelt kérdés
tudok egy olyan esetről, amikor a 14 éves meztelen lányával mindig "összefut" a fürdőszobában az apuka, és mondja, hogy jajjdeszépvagy, sok udvarlód lesz, meg ilyesmi, miközben stíröli a meztelen mellét.
nem nekem tűnik ez egy kicsit pedofilnak? verjem meg ezt a beteg apukát?
2010. nov. 15. 11:27
21/26 anonim válasza:
Hát, kedves kérdező, ez valóban kib*szott gyanús. Mármint az, hogy álnéven regisztálsz msnre, hogy aztán perverzségeket irkálj egy 14 éves lánynak.
22/26 A kérdező kommentje:
ne hülyüljetek, csak megtréfáltam - jól ismerjük egymást, szoktam ilyen kis mocsokságokat csinálni. :)
2010. nov. 15. 16:10
23/26 anonim válasza:
beteg állat
és még ő akar verekedni...
24/26 anonim válasza:
én 14 évesen nem mászkálgatnák a faterom elött pucéran.szerintem ez nem normáis . max nönemü családtag elöttde férfi elött sose
25/26 anonim válasza:
Hát igen. Egy 14 éves lánynak már lehetne annyi esze, hogy magára zárja a fürdőajtót, mielőtt levetkőzik.
26/26 anonim válasza:
Van neked lánytestvéred? Abból sejthetnéd, hogy családon, rokonságon belül ösztönösen nem jönnek be annyira a lányok, hogy rájuk kattanj. Tehát lenne egy fékező erő, ami miatt mégsem dugnád meg a 14 éves lányodat. Egyébként jó eséllyel ő is hányna az ötlettől, ezért már őmiatta sem tennél ilyet, mert szereted. A család többi tagja előtti meztelenkedés szokása meg változó, vannak, akiknél az rendben van, nálunk speciel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!