Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Tényleg megvetendő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg megvetendő, ha egy fiú számítógépen játszik? (kockul)

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok,és elég gyakran szoktam játszani.De egyre inkább úgy érzem,hogy a lányok teljesen lenézik,aki gépezik.Volt hogy bevásárlóközpontban elismerően végignézett 2 lány,de amikor meglátták,hogy mi van a kezemben,(egy vásárolt játék),teljesen megvetővé váltak a pillantásaik.

Én azért játszom mert elég csöndes vagyok,nincs túl sok haverom,sokszor nincs egyéb programom.A gépezés közben legalább kikapcsolhat az agyam,addig nem nyomasztanak a napi terhek.Olvasni is szeretek,de könyvet csak nagyon ritkán kapok,akkor is pár nap alatt "kivégzem". De a kockulás mellett normálisan tanulok,sportolok,az egyik legizmosabb gyerek vagyok az egész évfolyamon.Van szociális életem is,de nem bulizok minden este..tényleg nagyon ciki,ha egy fiú számítógépezik?

Nem WOWozok,inkább Battlefield 3-at tolok,akció/RPG/autós játékok.

16/F

2012. nov. 3. 22:57
1 2 3
 21/23 zsofi.lili válasza:
Te figyelj én is gépezek pl.: Call of Duty , Battlefield , Devil may cry és én lány vok 11 éves szerinted rám nem néznek furcsán :P de szerintem nem baj az ha játszol ilyenekkel úgy is lesz egy csajod akit nem fog érdekelni hogy játszol e vagy sem ;) és MMO-t is nyomsz RPG-n kívül ?
2012. nov. 4. 03:18
 22/23 zsofi.lili válasza:
fordítva RPG-n kívül nyomsz MMO-t is ?
2012. nov. 4. 03:29
 23/23 anonim ***** válasza:

ma 01:42

jó arc lehetsz :DD teljesen egyetértek veled :)

2012. nov. 4. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!