Ha valaki nem akar Templomi Esküvőt az miért megvetendő?
nem megvetendő. Én azt mondom, hogy aki nem érzi át a templomi esküvő jelentőségét, és csak azért veszi be a programba, mert az olyan mutatós, ahogy a szép ruhában végigvonul a templomon, meg csak még plusz egy eseménynek tartja, amivel emlékezetessé teszi az esküvőt, az inkább ne tegye.
Volt egy kolléganőm, aki nagyon megvetően beszélt a férjéről, és mikor megkérdeztem, hogy nem azt ígérted meg, hogy nem sem boldog, sem boldogtalan állapotában nem hagyod el, és kitartasz mellette? Azt mondta gúnyos megvetéssel: az, hogy én a papnak mit ígértem, az egyáltalán nem számít.
Hát itt a baj, mert nem papnak ígérte meg. Ezért kár volt a hacacárét kiterjeszteni a templomi esküvőre is, mert nem vette komolyan az egészet.
Aki csak a ceremónia miatt akar templomi esküvőt, az hülye és értelmetlen!
Az viszont igaz, hogy a vallásos emberek körében, akik valóban Isten áldását kérik a házasságukra, ott a válások száma 4-5%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!