Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg megvetendő, ha egy fiú számítógépen játszik? (kockul)
16 éves fiú vagyok,és elég gyakran szoktam játszani.De egyre inkább úgy érzem,hogy a lányok teljesen lenézik,aki gépezik.Volt hogy bevásárlóközpontban elismerően végignézett 2 lány,de amikor meglátták,hogy mi van a kezemben,(egy vásárolt játék),teljesen megvetővé váltak a pillantásaik.
Én azért játszom mert elég csöndes vagyok,nincs túl sok haverom,sokszor nincs egyéb programom.A gépezés közben legalább kikapcsolhat az agyam,addig nem nyomasztanak a napi terhek.Olvasni is szeretek,de könyvet csak nagyon ritkán kapok,akkor is pár nap alatt "kivégzem". De a kockulás mellett normálisan tanulok,sportolok,az egyik legizmosabb gyerek vagyok az egész évfolyamon.Van szociális életem is,de nem bulizok minden este..tényleg nagyon ciki,ha egy fiú számítógépezik?
Nem WOWozok,inkább Battlefield 3-at tolok,akció/RPG/autós játékok.
16/F
#10 Aki Wowozik arra rögtön rámondják,hogy a gépben él,überkocka stb..nekem ennyire még nem súlyos:)
De megnyugtattál,köszi.
Amúgy kb. heti 4x játszom másfél órát.
3. válaszoló: "Mi az, hogy játékot veszel mikor ingyen letöltöd és az árán meg jól bebaszol?!"
És akkor hogy multizol???
Manapság a gamer srácokhoz számtaan sztereotípia társul, például hogy gyerekesek hisz játszanak, vagy hogy csak a játékban lnek...hát láttam már olyan párt akik úgy voltak este kettesben hogy a srác a gépnél nyomot valami szaros küldit a csja meg cska várta....elég szánalom...
Aztán hogy nincs más témájuk csak hogy milyen klasz játék...esetleg hogy nem igazán tudnak beszélgetni egy csajjal mert inkább fiúkkal beszélgetnek játékokról...regneteg minden
Természetesen nem hiszem hogy ezek igazak rád....de ez lehet az oka a lenéző pillantásoknak
"Aki Wowozik arra rögtön rámondják,hogy a gépben él,überkocka stb..nekem ennyire még nem súlyos:) "
Én akkor aztán no-life überkocka vagyok, mert WoW-ozok :P
Ezaz, hogy csak mondják. Valójában pont azzal pl rengeteg lány játszik. Igaz, többségében nem magyarok, mert nálunk a játékos = leprás.
A lényeg: sose szégyelld a hobbid! (Najó, ha szabad idődben embereket vagy állatokat szeletelsz, akkor szégyelld magad!)
Mint mondtam, akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.
Ha mellette igényes vagy, nem pedig zsíroshajú, elhízott, napi 25 órát kockuló függő, akkor semmi gond nincs vele :D Annyi, hogy ha lesz kapcsolatod, a játékot ne helyezd elé :D Szóval ne legyen fontosabb, mint a barátnőd :)
Én bírom az ilyen nem hardcore gamereket :) Én is szeretek néhanapján "kockulni" kicsit :D
18/L
Szinte ugyanilyen vagyok mint a kérdező csak egy-két éve már nem tudnak lekötni a játékok,de állandóan valamit buherálok a gépemen,most is két gép van körülöttem szétszedve,az egyiket pl. média centeres/htpc/szervergépnek (vagy aminek tetszik) építem.. ismerőseimnek akik nem értenek hozzá én csinálom egy kis zsebpénzért a windows reinstallt/adatmentést,van egy ismerős akinek munkájához több gps kell és neki térképet/szoftvert szoktam frissíteni néha.
Ezeket általában nem nézik le a lányok,de aki echte p.csa annak bizony ez is "gáz".. A játékokkal kicsit szűkösebb a kör,de én is ismerek pár csajt aki szeret játszani gépen,szóval fel a fejjel. ;) 18/F
MMO-t felejtsd el;)
Az FPS meg az autós játékok nem olyan gázok.
#2es vagyok
még annyi jutott eszembe, hogy exem imádott játszani mindenfélét... az elején távkapcsolatban éltünk, és csak msn-en tudtunk beszélni, mivel az volt ingyen (akkoriban nem nagyon volt még fb). és rendszerint "elfelejtett" feljönni a megbeszélt időpontban, mert játszott... nem voltam hárpia, aki kiakad, ha nem ugrik, amint fütyülök, de akkoriban érettségiztem, marhára nem volt annyi időm, hogy üljek a gép előtt órákat, és rá várjak... mikor nála voltam, megkérdeztem, h nem zavarja e, h nem játszhat. erre azt mondta, h nem, mivel arra gondol ilyenkor, h nemsokára elmegyek, és újra játszhat. na, a probléma itt kezdődik :)
Mi, gamerek büszke emberek vagyunk!
Amúgy ez csak a közösségen múlik. Az olyan emberek szemében, akik életükben nem játszottak az Angry Birds-nél komolyabb játékkal, azok igenis lenéznek (tapasztalat), de ezekkel a dolgokkal felesleges foglalkozni. Amíg nyilvánosan nem vagy überkocka, addig nem fog hatást gyakorolni a társadalmi életedre.
"tényleg nagyon ciki,ha egy fiú számítógépezik? "
Nem, nem és NEM! Légy inkább büszke rá, hogy nem beb*szol minden nap, hanem valami pihentetőbb és kevésbé káros elfoglaltságot találtál magadnak. Sőt, még hasznos is, pl: csak második éve tanulok angolt, mégis a játékokból olyan jól megtanultam a nyelvet, hogy már középfokú nyelvvizsgára készülök.
Mintha csak magamat látnám benned...
Stabil net-kapcsolatot és jó játékot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!