Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg megvetendő, ha egy fiú számítógépen játszik? (kockul)
16 éves fiú vagyok,és elég gyakran szoktam játszani.De egyre inkább úgy érzem,hogy a lányok teljesen lenézik,aki gépezik.Volt hogy bevásárlóközpontban elismerően végignézett 2 lány,de amikor meglátták,hogy mi van a kezemben,(egy vásárolt játék),teljesen megvetővé váltak a pillantásaik.
Én azért játszom mert elég csöndes vagyok,nincs túl sok haverom,sokszor nincs egyéb programom.A gépezés közben legalább kikapcsolhat az agyam,addig nem nyomasztanak a napi terhek.Olvasni is szeretek,de könyvet csak nagyon ritkán kapok,akkor is pár nap alatt "kivégzem". De a kockulás mellett normálisan tanulok,sportolok,az egyik legizmosabb gyerek vagyok az egész évfolyamon.Van szociális életem is,de nem bulizok minden este..tényleg nagyon ciki,ha egy fiú számítógépezik?
Nem WOWozok,inkább Battlefield 3-at tolok,akció/RPG/autós játékok.
16/F
először is: ha olvasni szeretnél, neked találták ki a könyvtár intézményét! :)
másodszor: nem az a gáz, ha játszol. hanem hogy mennyit. ha hébe-hóba, az nem gáz. ha naponta több órát, az gáz, igen. kockulás. mellette sok nő pénzkidobásnak érzi a játékot több 10ezerért megvenni, gyerekes dolognak tartja, ezért nézhettek rád úgy.
Megvetendő!!! Mi az, hogy játékot veszel mikor ingyen letöltöd és az árán meg jól bebaszol?! Meg megfordult utánad 2 lány? - nem vagy egy kicsit büdi, akkor is meg szokatak fordulni ám.
Ráadásul sz*r játékokon játszol ez megbocsáthatatlan bűn.
A videókártya legyen veled! 16/F
(kocka vagyok meg rocker és van egy kocka dögös vörös rocker barátnőm ;-) )
Egy évben egyszer veszek 10 000-ért.Pár napja is a Media Marktban vettem kettőt,összesen 2000-ért,és teljesen jók.A lányok meg egy halom cuccot vesznek amit sose hordanak,szóval szavuk se lehet:D
A könyvtàrat próbáltam már,de sajnos nem sok jót találtam eddig.Ès azok is elfogytak.
Nem csak ez a 2 fordult meg,több is:).És nem vagyok büdi..remélem.
A játékot meg kell venni,mert különben nincs bevétel a fejlesztőknek=>feloszlatás=> nincs játék..
Anyié már bebaszol oszt röktön lesu. barátnőd.
Vicvet félre tève van olya lány akit nem de van olyan akit zavar ha kocka vagy az olyanok a ku*vàk aki a discoban egy sörért leápolnak.
Anyié már bebaszol oszt röktön lesu. barátnőd.
Vicvet félre tève van olya lány akit nem de van olyan akit zavar ha kocka vagy az olyanok a ku*vàk akik a discoban egy sörért leápolnak.
Én is játszom.
Ha valaki emiatt megvet, tehet egy szívességet.
Az utolsó mondatodhoz: nem tudom, miből gondolod, hogy a BF-fel kevésbé leszel "gáz", mint a WoW-val :) Az emberek többsége azt sem tudja, melyik mi.
Egyébként meglepően sok lány játszik.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!