Ez most hogy is van? Aki nem megy szűzen férjhez az már csak megvetendő rib@anc?
Ezt már én is észrevettem. Itt minden nő ribancnak van titulálva aki életében szexelt.
de persze a ringyó pasik nem veszik észre hogy valójában ők még jobban akarnak szexelni mint a nők...
Persze magukat vetítik ki a nőkre...
Ribanc pasik :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Konkrétan ezen kérdés egyes válaszai alapján (még van rengeteg más kérdés) jutott eszembe a kérdés.
Túlzó példa volt amit a kérdező írt, kedves utolsó.
Egyébként nem, nem az, a nőknek is vannak igényeik, csak nem mutatják úgy mint a "férfiak". Viszont nem tudom mi a fszomat ítél minden nő külső alapján, ha kalandra vágy...vagy miért kell nekik kigyúrt állat? Azt hiszitek attól lesz valaki jó az ágyban? Megsúgom: nem. Szóval leszophatjátok mind tövig, hogy még válaszra sem vagytok képesek miután mutatok egy képet...pedig nem vagyok csúnya, sőt...csak egyszerűen vékony vagyok, de attól még jó vagyok az ágyban, jobb mint a kigyúrt többség, odaadóbb is, és a nőért vagyok, nem magamért. Nah mind1, baszasátok magatokat svájcinégerekkel, aztán irkáljátok, hogy jaj nem mentem el, meg soha többet szerető/alkalmi szex. Fuck off.
:) ezen rengeteget lehetne vitatkozni.
De tény, ha a nők ilyenek, akkor a férfiakk sokkal, de sokkal rosszabbak. És most nem akarok megsérteni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!