Mi a velemeyetek egy olyan lanyrol aki szuzen akar ferjhez menni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 13:39
1/34 anonim válasza:
van tartása, nekem bejön fiúként!
3/34 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Jó véleménnyel vagyok magamról:)
4/34 anonim válasza:
Tudja, hogy mit akar. Becsülendő dolog és ritka is manapság. Ha kibírja akkor meg kell hajolni előtte. Kitartást neki!
5/34 anonim válasza:
aztán kiderül h szar a szex a pároddal, még ha nem is azonnal, aztán rájön h elbaszta a fiatalkorát.
6/34 anonim válasza:
Miért rontotta volna el? Tényleg csak a szexről szól az élet? Persze, szerintem is nagyon fontos, de azért nem ez az élet értelme.
7/34 anonim válasza:
az a baj h ilyenkor leszűkül a választható pasik kerete. mert ha a csaj ilyet akar, akkor olyan pasit kell találnia, aki szintén ilyet akar. és kevés az ilyen manapság.
9/34 anonim válasza:
Szép dolog, de én nem értek egyet vele. Kb olyan, mintha jogsi nélkül vennék egy ferrarit. Lehet, hogy hamar beletanulok és állati jó sofőr leszek pillanatok alatt, de ha rájövök, hogy kényelmetlen az ülés akkor már nem tudom lecserélni:D
10/34 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Szép elgondolás, csak kár hogy nem működik. És akkor már késő hogy elbaszta. De az hagyján, hogy a saját életét,de még egy másik emberét is. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!