Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt ismertem meg egy lányt,akiről sok rosszat hallottam,hogy lefeküdt ezzel-azzal,(sőt talán igaz is)és első nap némi alkohol után rámmászott...de én megálitottam és mondtam neki h én nem a szexre megyek,előbb meg akarom ismerni...és nem hogy otthagyott,de talán még jobban belémzúgott..most már járunk,de attól félek hogy (mivel még szűz vagyok)csak egy szexet akar egy szűz pasitól....bár irunk msn-en és áradozik h hiányzom,és szeret,sőt belémszeretett...szóval mi a véleményetek erről? :S2010. dec. 23. 12:00
1/24 anonim válasza:
hát nekem röviden annyi, h keress egy olyan lányt, aki illik hozzád, akiről nem terjengenek ilyen pletykák. jobban jársz
2/24 anonim válasza:
az hogy hiánya van. hagyd a p*csába csak a szexre kellesz neki vedd észre.
3/24 anonim válasza:
Hm. Én belemennék. A legrosszabb ami történhet, hogy szexelsz egy jót. Csak vigyázz bele ne zúgj.
4/24 A kérdező kommentje:
lehet hogy kicsesztek vele a pasik és most egy komoly kapcsolatra vágyik?szeretethiánya lenne? :S
2010. dec. 23. 12:02
6/24 anonim válasza:
komoly kapcsolat. hmm. én amikor folyamatosan szeretlekeztem meg hiányzoloztam az egyik volt pasimnak azt csak azért csináltam hogy magam is megpróbáljam elhinni. ne légy már ennyire naiv könyörgöm.
7/24 anonim válasza:
Keress egy normális lányt, az öntapadós matricákat pedig felejtsd el.
8/24 A kérdező kommentje:
az a baj h könnyen belezúgtam....meglátjuk..adok neki időt--megismerem---nagyon rossz ezt hallani Tőletek,de lehet h ennek az az oka h nekem is szükségem van valakire és könnyen beleszeretek :/ nemtudom...am 18-L,én 19 vagyok
2010. dec. 23. 12:23
9/24 A kérdező kommentje:
meg amugy is...ha mondtam neki h nem a szexre hajtok,stb.akkor miért maradt velem?? :O simán ott hagyhatott volna--ebből is arra következtetek hogy most már szeretne valami komolyabbat...dee az eddigi együttlétei is párkapcsolatban történtek...szal nem fűvel-fával...csak sztem komolyat akart a pasikkal csak mind ugratta..:/ sztem...
2010. dec. 23. 12:29
10/24 A kérdező kommentje:
mármint minden pasi ugratta...
2010. dec. 23. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!