Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt ismertem meg egy lányt,akiről sok rosszat hallottam,hogy lefeküdt ezzel-azzal,(sőt talán igaz is)és első nap némi alkohol után rámmászott...de én megálitottam és mondtam neki h én nem a szexre megyek,előbb meg akarom ismerni...és nem hogy otthagyott,de talán még jobban belémzúgott..most már járunk,de attól félek hogy (mivel még szűz vagyok)csak egy szexet akar egy szűz pasitól....bár irunk msn-en és áradozik h hiányzom,és szeret,sőt belémszeretett...szóval mi a véleményetek erről? :S
2010. dec. 23. 12:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem röviden annyi, h keress egy olyan lányt, aki illik hozzád, akiről nem terjengenek ilyen pletykák. jobban jársz
2010. dec. 23. 12:02
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
az hogy hiánya van. hagyd a p*csába csak a szexre kellesz neki vedd észre.
 3/24 anonim ***** válasza:
46%
Hm. Én belemennék. A legrosszabb ami történhet, hogy szexelsz egy jót. Csak vigyázz bele ne zúgj.
 4/24 A kérdező kommentje:
lehet hogy kicsesztek vele a pasik és most egy komoly kapcsolatra vágyik?szeretethiánya lenne? :S
 5/24 anonim válasza:
Hány éves ez a khurva?
2010. dec. 23. 12:05
 6/24 anonim ***** válasza:
72%
komoly kapcsolat. hmm. én amikor folyamatosan szeretlekeztem meg hiányzoloztam az egyik volt pasimnak azt csak azért csináltam hogy magam is megpróbáljam elhinni. ne légy már ennyire naiv könyörgöm.
2010. dec. 23. 12:06
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy normális lányt, az öntapadós matricákat pedig felejtsd el.
2010. dec. 23. 12:14
 8/24 A kérdező kommentje:
az a baj h könnyen belezúgtam....meglátjuk..adok neki időt--megismerem---nagyon rossz ezt hallani Tőletek,de lehet h ennek az az oka h nekem is szükségem van valakire és könnyen beleszeretek :/ nemtudom...am 18-L,én 19 vagyok
2010. dec. 23. 12:23
 9/24 A kérdező kommentje:
meg amugy is...ha mondtam neki h nem a szexre hajtok,stb.akkor miért maradt velem?? :O simán ott hagyhatott volna--ebből is arra következtetek hogy most már szeretne valami komolyabbat...dee az eddigi együttlétei is párkapcsolatban történtek...szal nem fűvel-fával...csak sztem komolyat akart a pasikkal csak mind ugratta..:/ sztem...
2010. dec. 23. 12:29
 10/24 A kérdező kommentje:
mármint minden pasi ugratta...
2010. dec. 23. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!