Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt ismertem meg egy lányt,akiről sok rosszat hallottam,hogy lefeküdt ezzel-azzal,(sőt talán igaz is)és első nap némi alkohol után rámmászott...de én megálitottam és mondtam neki h én nem a szexre megyek,előbb meg akarom ismerni...és nem hogy otthagyott,de talán még jobban belémzúgott..most már járunk,de attól félek hogy (mivel még szűz vagyok)csak egy szexet akar egy szűz pasitól....bár irunk msn-en és áradozik h hiányzom,és szeret,sőt belémszeretett...szóval mi a véleményetek erről? :S
2010. dec. 23. 12:00
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Hát ha a sexre megy nem tudom miért pont egy szűz pasival akar. Szerintem (már bocs) de az nem jó :D. Legalábbis nekem rossz tapasztalatom van.
2010. dec. 23. 15:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha lefeküdt ezzel-azzal akkor hagyta magát, könnyen dönthető. Szereti a rendes pasikat, ezért maradt még veled, szereti ezt a helyzetett. Mivel te szűz vagy és nem a szexre hajtol, ő azt gondolja te megbizható, hűséges, ezt kihasználja. Ő meg hidd el, ha megfog tetszeni neki valaki, már mászni is fog rá, ilyen a könnyen dönthető nők. Hiába leszel rendes megfogja tenni és akkor jön a titkok. Kihasználja, hogy rendes vagy. Én is szeretem a rendes lányokat és tegyük fel én meg hűtlen lennék, akkor lenne egy megbizható barátnőm és alaklmanként mással lefekhetek. Szerinted nem volt jó neki, hogy lefektették? ha egy pasi átveri akkor a nő következő alkalommal nem hagyja magát mégegyszer, de ha jól mondtad több pasival volt. Szereti a szexet, és simán lesz*pna téged, ha összejöttök. Jól érzi magát, tudja hogy rendes vagy és ezt felhasználhatja. Engem már kihasznált egy lány, tudta hogy rendes vagyok és ő addig mással pasival kavart. Oh én elhiszem, hogy rendes én is hittem. Discoba se járt, alkoholt se fogyasztott, tök ártatlan volt, csak kihasználta a jóságomat. Most nem az enyémből indolok ki, de nem vagyok hülye hogy ezt ne vegyem észre.
2010. dec. 23. 17:20
 13/24 anonim ***** válasza:
ki kell használnod a lehetőséget!
2010. dec. 23. 17:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg csak mostmár egy rendes fiúra vágyik . Amúgyis 18 éves, miért ne feküdhetett volna le még mással, az nem jelenti azt, hogy k**va. Rólam is terjesztettek minden szart aminek semmilyen igazság alapja nem volt, tényleg semmi, csak unatkoztak és terjeszgették. Kérdezz rá, hogy igazak e a pletykák, mondja el őszintén. De amúgy pár nap alatt meg szerintem nem lehet szerelembe esni...De azért szerintem próbáld meg, lehet, hogy tényleg egy rendes lány! :)
2010. dec. 23. 18:00
 15/24 A kérdező kommentje:
hmmm nagyon nehéz...mindenki másat mond...:( nem tudom mit tegyek,kire halgassak:::( ez elszomoritó..:(
2010. dec. 23. 20:05
 16/24 kovpet ***** válasza:
Hallgatni csak saját magadra hallgass. Te ismered az összes körülményt, meg ugye a te bőrödre megy az egész...
2010. dec. 23. 20:25
 17/24 anonim ***** válasza:
kovpetnek igaza van. Amit írtam segítségként írtam, nem azt hogy nekem legyen igazam. Próbáld meg leszűrni a válaszokat, de a döntést te tudod.
2010. dec. 23. 20:39
 18/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segitséget :) :)
2010. dec. 23. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:

szerintem ne hallgass senkire! te ismered a lányt nem azok akik írnak neked.az 1 dolog h kivel mit csinált meg annak is gondolom volt oka ha ilyen volt.lehet a pasik voltak vele köcsögök ami nagyon elképzelhető.szerintem gyere össze vele emiatt ne félj hogy csak szexre megy.lehet hogy szereti a szexet de ez még nem jelenti azt hogy ki akar használni.jöjjetek össze és egy darabig ne feküdjetek le.ismerjétek meg egymást.

L 18

2010. dec. 24. 02:28
 20/24 anonim ***** válasza:
*nah szval arról nem ő tehet hogy bunkó pasikat fogott ki.ezért volt sok barátja..
2010. dec. 24. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!