Mit gondoltok arról a 18 éves szabolcsi lányról, aki az interneten árulja szüzességét?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla?
Ti hogy vagytok ezzel?
Helyes megoldás részéről,vagy elítélitek?
kort és nemet is köszi
2010. aug. 4. 19:22
2/25 anonim válasza:
én mindjárt felrakom az enyémet a vaterára 15/F
3/25 A kérdező kommentje:
oks.majd azért linkeld be magad ide:):D
és ha helyesnek vélitek,akkor miért?
2010. aug. 4. 19:25
4/25 anonim válasza:
Az ember hülyesége határtalan...
5/25 anonim válasza:
:S nagyon szegény lehet ha ehhez folyamodik..
6/25 anonim válasza:
50millióért? kicsit sem egoista... vagy 2 lehetőség van 1.nagyon kell neki a lóvé 2.olyan csúnya, hogy másnak nem kell, bár akkor nemhiszem hogy perkálnak neki:D sosem adnám el magam pénzért, pedig még szűz vagyok!
17/L
7/25 anonim válasza:
Szűzzel még ha fizetne se! El van varázsolva!
8/25 anonim válasza:
Én helyesnek tartom igazából, mert tényleg jóra fordítaná. Csak 50 milliót kinek éri meg? Hát ha milliárdos lennék, akkor mennék bele. De 50 millió Ft akkor is 2 ház ára, szal még akkor is meggondolnám.
9/25 anonim válasza:
nem tudom elképzelni azt h a csaj szűz még 18 évesen... 50millióért, eléggé luxusqrva
széptőle h megakarja az öccsét kímélni a nyomorúságtól, de így??
18F
10/25 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ő egy igazi 'Istenbarma'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!