Egy férfinál mival mutatódik ki, hogyha elveszti a szüzességét? 2. kérdésem. Egy férfi ha kiveri elvesztheti a szüzességét?
Semmiben nem mutatkozik ki, és ha kiveri attól még szűz marad:)
(max abban mutatkozik ki, hogy határozottabb) bár én az első szexuális élményemnél is határozott voltam.
1. Sehogy.
2. Nem.
Nem bántásból, de hány éves vagy, hogy ilyeneket kérdezel? ;)
vegul is azert vagyunk itt hogy segitsunk nekik?
Azert azt hogy a telapo nemletezik ne mondjatok el nekik!
A szüzesség elvesztése fizikailag nem látszik, de viselkedésben igen is meglátszik. Sok lány messziről kisazgolja ha egy srác szűz, persze nem mindenkinél és nem is mindig jön be, de a látásmódbeli változást magamon is észrevettem annak idején.
Ami a "kiverést" illeti: a makkom ráncos lett az első pár maszturbálás után
Huni bameg ezt miért kellet?most biztos sírva fakadt...
tedd le a legót és figyelj:Csak ha nőbe hatolsz veszted el.Oldalt mellesleg van egy kiba.szott kereső doboz ahova beirod milió kérdést találsz."Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!" Áll a szabályzatban. Az olvasást jövőre tanuljátok?
Nem is ezzel van a problémánk,hanem hogy van egy könyv a FILA táskádban amire az van ráírva krva nagy betűkkel hogy
BIOLÓGIA
Nem nehezebb kinyitni,mint itt f@szságokat kérdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!