Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt ismertem meg egy lányt,akiről sok rosszat hallottam,hogy lefeküdt ezzel-azzal,(sőt talán igaz is)és első nap némi alkohol után rámmászott...de én megálitottam és mondtam neki h én nem a szexre megyek,előbb meg akarom ismerni...és nem hogy otthagyott,de talán még jobban belémzúgott..most már járunk,de attól félek hogy (mivel még szűz vagyok)csak egy szexet akar egy szűz pasitól....bár irunk msn-en és áradozik h hiányzom,és szeret,sőt belémszeretett...szóval mi a véleményetek erről? :S
2010. dec. 23. 12:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
kérdező inkább ne a többi tanácsra hallgass sztem
2010. dec. 24. 02:29
 22/24 anonim ***** válasza:

jah és az a pasi akkor mi aki össze fekszik minden nővel arról miért nem tudtok mondani semmit??

majd én mondok: könnyűvérű himringyó

2010. dec. 24. 02:30
 23/24 A kérdező kommentje:
köszönöm hozzászólásaitokat :) én is igy gondolok mindent,,sőt segitettetek is :) KÖSZÖNÖM!!! :)
2010. dec. 24. 11:29
 24/24 anonim ***** válasza:
szivesen :) legyetek boldogok :)
2010. dec. 24. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!