Mit gondoltok egy 20 éves szűz lányról?
Gyerekkorunk óta barátok vagyunk. Azt mondják fiú lány barátság nincs..de a mi esetünkben van!!!! :D
Szval kicsikorom óta ismerem a lányt. Nagyon szép, tök kedves, jó fej, aranyos, kicsit gyerekes, de egy királylány tényleg. Sokszor volt már szerelmes, de általában aki neki kellett annak ő nem kellett, akinek meg ő kellett, az neki nem kellett. Mostmár 20 éves, nem volt még komoly kapcsolata, sőt ilyen járjunk ne járjunk-on kívül még semmi sem volt.
Nem tudom miért nem...pedig tényleg egy főnyeremény, szerintem az lehet hogy nem bízik meg a srácokban, attól fél hogy csak azért kell nekik, mert még szűz és akkor egy tófea lenne a sok közül..
már kezdi cikinek érezni.meg attól fél hogy majd nem kell senkinek.
Szeretném , hogy ne érezze azt hogy csak AZÉRT kell a pasiknak..mert azért vannak normálisak is:D én se csak azért vagyok együtt a bnőmmel..
örülök h nem vagyok egyedül :)
(és aranyos vagy h kíváncsi vagy rá :) )
héé... én 18 vagyok de még nekem sem volt igazán komoly kapcsolatom sőőt kisebb flörtöléseknél semmi több, de szerintem nem baj, hiszen ami késik nem múlik el:) én úgy vagyok vele hogy csak azért h ne legyek szűz inkább nem fegszem össze minden jöt ment alakkal... a baj csak az hogy ma más nehéz még egy olyan csajt találni magadkörül aki így gondolkodik... s fel is vállalja:D úgyhogy én becsülöm érte a barátnődet:D
u.i: Mellesleg igen is van fiu és lány közötti barátság:D 18/L
Kb. mintha a saját életemről olvastam volna :) Csak én 18 vagyok de nekem sem volt még igazán komoly kapcsolatom. Sajnos csak pár hétig illetve egy hónapig volt barátom és ezidő alatt még nem feküdtem le velük. De remélem sikerül találnom egy olyan srácot aki már az idézőjeles nagy ő lesz számomra! :)
Szóval én azt gondolom hogy a barátnőd is inkább várja meg a megfelelő alkalmat és mivel vannak még ilyen helyzetben mások is így nem annyira ciki ez mint sokan hiszik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!