Mit gondoltok egy 20 éves szűz lányról?
Gyerekkorunk óta barátok vagyunk. Azt mondják fiú lány barátság nincs..de a mi esetünkben van!!!! :D
Szval kicsikorom óta ismerem a lányt. Nagyon szép, tök kedves, jó fej, aranyos, kicsit gyerekes, de egy királylány tényleg. Sokszor volt már szerelmes, de általában aki neki kellett annak ő nem kellett, akinek meg ő kellett, az neki nem kellett. Mostmár 20 éves, nem volt még komoly kapcsolata, sőt ilyen járjunk ne járjunk-on kívül még semmi sem volt.
Nem tudom miért nem...pedig tényleg egy főnyeremény, szerintem az lehet hogy nem bízik meg a srácokban, attól fél hogy csak azért kell nekik, mert még szűz és akkor egy tófea lenne a sok közül..
már kezdi cikinek érezni.meg attól fél hogy majd nem kell senkinek.
Szeretném , hogy ne érezze azt hogy csak AZÉRT kell a pasiknak..mert azért vannak normálisak is:D én se csak azért vagyok együtt a bnőmmel..
Én nagyon tisztelem, szeretném, ha összehozna a sors egy ilyennel (akad ilyen ismerősöm, nagyon szeretem, igazi főnyeremény...de...)
20 éves szűz fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!