Egyre kevesebb a 15 éven aluli szűz és egyre több a huszonévesek közötti szűz. Ezt olvastam pár hete. Mit gondoltok a dologról?
nem tom h egyre több-e, de tény h kicsit fura, lehet már kevesebb 25 alatti szűz van mint 20 feletti:D
igaz én is későn vesztettem el, de még pont 20 előtt, 19 évesen
Az szüzsség elvesztése nem lóverseny ám :D
Szal én ilyet nem mondanék, h pont időben. Először is, kit érdekel. Történik ahogyan történik. Aki ezt társadalmi elvárásnak gondolja hogy 20 éves kor előtt el kell veszteni, az... nos ő úgy gondolja.
Én azt gondolom, hogy marhaság ilyet gondolni.
Tényleg sok a ribi :)
18/f
Nem kell ehhez tanulmányt olvasni, elég megnézni az itteni kérdéseket...az egyik véglet, mikor 13-15 éves GYEREKEK szexelnek, a másik véglet, meg hogy "ciki-e, hogy 25 évesen szűz vagyok?". Valóban érdekes! Egyrészt egyetértek az előttem íróval, akinek nem "sikerül" mondjuk 18 éves koráig elveszítenie a szüzességét, abban valóban olyan gátlások alakulnak ki, amik már önmagukat generálják, és utána már csak egre nehezebbé válnak a párkapcsolati próbálkozások. Tudom, mert én is ilyen voltam, nem volt önbizalmam, nem hittem el, hogy bárkinek is tetszhetek..22 évesen veszítettem el a szüzességem.
Másrészt csak meg kell nézni, hogy ma milyen vilgot élünk, és milyen világot éltünk 10 évvel ezelőtt, amikor a mai 25 évesek voltak 15 évesek. Ég és föld!!! Akkor még nem volt divat 15 évesen fűvel-fával szexelni. Lehet, hogyha a mostani 25 évesek lennének 15-ök, ők sem maradnának szűzek még 10 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!