Egyre kevesebb a 15 éven aluli szűz és egyre több a huszonévesek közötti szűz. Ezt olvastam pár hete. Mit gondoltok a dologról?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 00:11
11/12 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:15
Ott a pont.Mi még úgymond más világban nevelkedtünk.15 évesen nem a szex volt előtérbe helyezve,hanem a suli és a haverokkal töltött idő.Mi abban a korban kezdtük csak a randizgatást és az első csókolózásokat,mint a mai fiatalok a szexuális életet.
A 10 évvel idősebb generáció mentalitása egészen más.Amikor mi voltunk kamaszok,nem volt ciki későn elveszteni a szüzességet.Legalábbis a 20as évek elején járva még nem volt ciki szűznek lenni.
Ez mára megváltozott.Egy 25 éves nem kezd el cikizni egy másik 25 évest ha még szűz.Ellenben a 15 évesekkel.
12/12 anonim válasza:
Igen, csatlakozom az előttem szólókhoz. VALÓBAN sok a ribi. Volt egy tanárom, aki azt mondta, hogy a szexuális életet nem lehet elég későn kezdeni. Osztom a véleményét. Méghozzá mélységesen. Fiatalon (huszon-harmincévesen) kiégni könnyű. De egyáltalán nem kötelező. Nem kéne a felnőttet játszani gyerekként és akkor nem lesz depresszió meg csalódottság a későbbiekben. Én lesz*rtam mindenkit, akkor csináltam először, amikor úgy éreztem (19 és fél), és mi lett az eredménye: az első volt, talán, a legcsodálatosabb. Olyan valakivel, aki nagyon szeretett és akit nagyon szerettem. Semmi fájdalom, semmi ijedség, semmi alkohol, igazi szerelem, egyszerűen tökéletes volt. És ő sem felejtette el. Mintha tegnap lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!