Majdnem 30 évesen miként mondhatom meg páromnak hogy még szűz vagyok?
Ez asszem egy igazi kamu kérdés....
Neeeeeeeeeeee ilyen nem létezhet!!!Mármint az hogy 10évig csak chateltetek?És mivel??? Magyarok vagytok?
hát nem csodálom hogy szűz vagy...10 évig cyber világban éltél jéészusom...
mond meg neki más választásod nem lesz...amúgy férfi vagy nő vagy?
"Párommal tíz éve vagyunk együtt. Két hónapja találkoztunk először. Addig csak a neten chateztünk, és úgy jártunk"
WTF? 10 évig jártatok úgy, hogy nem találkoztatok?
Ez vmi vicc?
amúgy szerintem is kamu a kérdés vagy pedig nem vagytok normálisak:D
10 évig chatelni valakivel akit csak képen láttál vagy kamerán...:D
hát az eszem meg áll hogy mik vannak..:D:D
Vagy egy orbitális nagy kamu az egész, vagy borzasztóan naiv vagy. 10 évig azt hinni, hogy a chat másik oldalán lévő férfi hűséges, imád, szeret, és nem kér találkozót, hát nem tudom... Te szívdobogva vártad a gép előtt, ő meg vígan élte világát.
Valószínűleg sejti, vagy talán tudja, hogy szűz vagy. Ő kiélte magát tisztességesen és elvesz egy szűz lányt, aki 10 évig hűségesen elhitt neki mindent... és persze ezután is elfog.
A kérdésedre válaszolva, egyszerűen mond meg neki, hogy Drágám, én még érintetlen vagyok, neked tartogattam magam.
86%-os válaszolónak:
Volt 10 éve is net, csak téged még akkor babakocsiban toltak, azért nem emlékszel rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!