Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Majdnem 30 évesen miként...

Majdnem 30 évesen miként mondhatom meg páromnak hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal tíz éve vagyunk együtt. Két hónapja találkoztunk először. Addig csak a neten chateztünk, és úgy jártunk, hűséges voltam hozzá, így nem próbálkoztam senkinél sem. Az eljegyzést is tervezzük, de hamarosan k kell térni a szexre.
2011. nov. 6. 15:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Mi köze a fax modemnek a mozgáshoz?
2011. nov. 6. 16:32
 22/36 A kérdező kommentje:
A fax modem volt annak idején freestart internet. Azért csak ennyi idő után találkoztam a szerelmemmel mert mozgáskorlátozott vagyok.
2011. nov. 6. 16:37
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg komoly a kérdés, akkor egyszerűen csak elmondod neki, nem nagy ügy. Amint kicsit is a szexre terelődik a szó megírod neki, hogy te még nem voltál férfival.

Egyébként én nem lennék olyan biztos, hogy vki 10 évig kibírja szex nélkül és elégedett egy vadidegennel való chateléssel, az a pasi tuti nem olyan olyan , mint ahogy hiszed.

Ha pedig kamu kérdés, akkor figyelmeztetlek, hogy már eléggé unalmas, hogy minden héten kijön egy ilyen és ehhez hasonló . Elhiszem, hogy munkanélküliként marhára unatkozol, de javaslom keress valami más hasznos elfoglaltságot. Bár igaz, az ilyen erkölcsi csődöknek már késő :) ja és azt találom hinni, hogy azért írogatsz ki ilyen hülyeségeket, mert impotens vagy és nincs más dolgod gratulálok :)

Ha nem kamuzol akkor természetesen nem inge ne vegye magára :)

2011. nov. 6. 16:51
 24/36 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a sok idiótával aki ide jár lúzerozni!Pedig ők a lúzerek igazán mert nemképesek belegondolni mások helyzetébe...

Neharagudj hogy Én is kamunak gondoltam a kérdést,lehet hogy ebből még komolyabb dolgok is lehetnek,sosem tudhatod...

Szerintem nem kell elmondanod hogy szűz vagy ,mert ezt vagy úgyis tudja vagy rá jön vagy észre sem veszi,ezek a lehetőségek...De 10 év tényleg sok és az elég nagy baj hogy képes voltál valaki miatt ennyit várni,ha belegondolsz mivan ha csak átvertek?akkor egy csomó évet elpazaroltál...Most már lépned kell minnél elöbb,én őszintén remélem hogy jól sül el a dolgod és boldogan fogtok megöregedni!Szerintem Neked tutira sikerülni fog...csak az ilyen hülyéknek mint nekem nem megy :)

További minden jó!

Üdv!

2011. nov. 6. 17:16
 25/36 kovpet ***** válasza:

Én 1995 óta netezek.

Csak mondom :)

2011. nov. 6. 21:17
 26/36 anonim ***** válasza:

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

# 25/25 Időpont tegnap 21:17

Nem inkább írod? :)

2011. nov. 7. 10:30
 27/36 anonim válasza:

"10 éve még nem volt internet"... ILYET MONDANI!!!:D

Egyébként meg egyszerű. Ha szexre kerül a sor, és félsz mondd meg hogy szűz vagy.

2011. nov. 7. 21:24
 28/36 anonim ***** válasza:

10 éve nem volt net????

Hát ez fájt, komolyan mondom... xD

12-13 voltam akkor, és mindig vártam a 7végét, hogy mehessek apámhoz, NETEZNI, egész éjjel a chaten lógtam, ez 2001-ben volt.

Erre ilyeneket írnak, ráadásul többen... Kész xD

2011. nov. 7. 22:48
 29/36 anonim ***** válasza:

ki az a sok hülye, aki azt írja, hogy 10 éve nem volt net? hány évesek vagytok, 12? mert akkor persze, hogy nem emlékezhettek rá. de volt.

amúgy, attól még nekem is fura, hogyhogy 10 év és két hónapja találkoztak először? az, hogy mozgáskorlátozott,nem igazán érv, azért 10 év kicsit sok idő. túl gyanús. én azért nem bíznék ebben a netes ismeretségben annyira, hogy eljegyzés is legyen.

2011. nov. 7. 23:22
 30/36 anonim ***** válasza:
ez fake
2011. nov. 12. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!