Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Majdnem 30 évesen miként...

Majdnem 30 évesen miként mondhatom meg páromnak hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Párommal tíz éve vagyunk együtt. Két hónapja találkoztunk először. Addig csak a neten chateztünk, és úgy jártunk, hűséges voltam hozzá, így nem próbálkoztam senkinél sem. Az eljegyzést is tervezzük, de hamarosan k kell térni a szexre.
2011. nov. 6. 15:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező. ha 10évig levelezel valakivel AZ NEM PÁRKAPCSOLAT! Az semmi.Nulla. Max arra volt jó hogy egymás gondolkozását megismerjétek. Nem nevezném "kapcsolatnak".

Főleg hogy 10év alatt szóba sem került a szex. Vagy kamuztatok folyamatosan egymásnak. Nem vágom.

Kapcsolatot 2hónapja kezdtetek mikor SZEMÉLYESEN összejöttetek.Azért a kérdésedre is válaszolnék.A helyedben Én azt mondanám hogy:

-Figyu! Én még szűz vagyok.Ennyi. Ha össze akartok házasodni akkor meg ALAP hogy MINDENRŐL , ismétlem MINDENRŐL nyíltan tudjatok beszélni. Vagy annyira nem volt bensőséges ez a 10év "járás"?

2011. nov. 12. 14:55
 32/36 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy és ezt szégyenled én szívesen segítek rajtad.
2011. nov. 24. 06:27
 33/36 anonim ***** válasza:

"Párommal tíz éve vagyunk együtt. Két hónapja találkoztunk először."

WTF????

Tíz évig csetelni?

Hogy?

Mivel?

2000 körül alig volt normális net. Csak ez a xar betárcsázós.

FAKE

2011. nov. 24. 07:23
 34/36 Pinocchio ***** válasza:
Ezt most én se értemXD10 telibe.baszott évig csak cset?Ne máá gyerekek..Nem lehet hogy a párod börtönbe ült eddig?:)
2011. nov. 24. 08:57
 35/36 anonim ***** válasza:

"Párommal tíz éve vagyunk együtt. Két hónapja találkoztunk először."

anyam borogass...

2011. nov. 25. 11:20
 36/36 anonim ***** válasza:

hát 2003 ban kezdődött az ADSL mánia, 10 rugó/hónap volt egy 384kbit/s -s net. ilyen volt az első korlátlan, "szélessávú" netünk :) az 8 éve volt. előtte 1 évvel már neteztünk, 56k s modemmel. de megvolt már azelőtt 1 évvel is. szóval simán lehet hogy amint bekötötték a netet a kérdező rácuppant és már nyomta is a chatet.

amúgy szerintem nemfeltétlenül kamu a kérdés, de elég valószinü.

másik hogy ha 10 éve netezik, és ezt az oldalt is olvassa, tutira olvasta már párszor hogy egy komoly kapcsolat alapja az őszinteség. különben meg 10 éven át chatelni úgy hogy nem kerül szóba a szex és hogy szűz e valaki, ezt nemnagyon tudom elhinni.

következő: mi az hogy "rá kell térni a szexre". ez valami kötelező dolog? különben meg ha annyira szerelmes valaki akk csak nem így fogalmazza már meg hogy "rá kell térni". akkor akarja a másikat kívánja és nincs kérdés és nem fog szorongani azért mert majdnem 30 évesen szüz. ez kismillioszor le lett irva ezen a retek oldalon. aki szereti a másikat azt ez nem fogja zavarni.

és végül ami azér kiakaszt kicsit: az hogy chatel valaki az sehogysem lesz járás... minimum első csók, onnantól lehet úgy venni talán...

szóval kamuszagú több szempontból is, de ha mégsem az, akkor meg tudod te is kérdezi a választ, mert sokhelyen le lett irva, de énis leirtam, leirom mégegyszer: akik szeretik egymást azoknál az őszinteség és a szüzesség nem jelenthet gondot!!!!

2011. nov. 25. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!