Ez most hogy is van? Aki nem megy szűzen férjhez az már csak megvetendő rib@anc?
Az apukám azt szokta mondogatni hogy a fiuk minden nőt magukévá akarnak tenni, de amikor házasodnak, szűz kéne nekik.
Anyukám pedig hogy egy pasi sem érdemli meg hogy neki add a a szüzességed, és egy sem hogy szüzön menj hozzá ... egyszerű, nemigaz ? :)
Jajj hagyjuk már ezt sztem ez tiszta hülyeség. Mindenki élje úgy az életét ahogy akarja. Én 18 éves koromig alig ittam, szinte voltam 1-2 buliban 1 kapcsolatom volt és kész.
Azóta eldöntöttem hogy változtatok ezen, én katolikus vagyok, és bármit teszek úgy gondolom az maradok.
2 éve szinte minden héten bulizom, néha annyi piáz iszom hogy elcsodálkozom hova fér belém. Néha volt, hogy egy két fiúval, és csajjal összejöttem de aznap nem volt semmi, hanem csak ismerkedés de több "több éjszakás" kapcsolat is összejött. És semmivel sem hiszem hogy rossz erkölcsű lennék.
Én nem nővérnek készülök aki istennek adja magát vagy hogy szokták mondani, én élni szeretnék, szórakozni jól érezni magam míg fiatal vagyok.
És amikor komoly kapcsolatban vagyok akkor meg mással még csók sőt ölelés szintjén sem jövök össze mert akkor van akit szerethetek és ő viszont szeret.
És attól függetlenül most miket csinálok hiszem jó, sőt csodálatos barátnő, feleség és anya leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!