Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? (meleg tema)
Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?
hat hogy kepzeltel el minet? :) mint ket szexistent?
2012. nov. 21. 14:23
82/125 anonim válasza:
: D arik vagytok jó nektek h így összejöttetek gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok bár énis összejönnék a barátommal tök jó lenne csak nem tudom h ő is bi e
2012. nov. 21. 19:25
83/125 A kérdező kommentje:
beszelj vele!!!!!!!!! :)
2012. nov. 21. 20:01
84/125 anonim válasza:
nem merek :S mi van ha tönkreteszi a barátságunkat
2012. nov. 21. 20:32
85/125 A kérdező kommentje:
ajj.. nemtudom.. Szar lesz. De egyaltalan nem biztos hogy utalni fog. Biztos nagyon fugg tole h milyen a kapcsolatotok.. Most konnyu neem dumalni, akinek kb minden az olebe hullott.. De lehet h inkabb csak azt kene elmondanod neki h bi vagy, nem egybol azt h o tetszik neked v nemtom..
2012. nov. 21. 20:51
86/125 anonim válasza:
Hát ... ,ez az egész nagyon aranyos dolog!!! ma olvastam végig az egészet!
tudjátok azt, hogy én meleg vagyok már 10 éves korom óta tudom, de a meleg világba csupán tavaly decemberben kezdtem el élni..., szal itt, ezen az oldalon ismertem meg egy srácot, aki biztatott arra, hogy foglalkozzam vele.
Már nagyon régen nem voltam ezen az oldalon...és pont most, amikor hatalmas válságokon mentem keresztül ..., és vagyok/voltam találtam vissza ide és éppen egy ilyen szép storyt találtam !!! Hála Istennek mindebben! :D *-*
2012. nov. 21. 20:52
87/125 anonim válasza:
de hogy mondjam el neki csak simán mondjam a szemébe hogy:
hallod biszex vagyok. tuti azt hinné h csak szivatom
2012. nov. 21. 20:57
88/125 A kérdező kommentje:
orulok :) nagyon erdemes volt kiirnom a kerdest, es tenyleg nagyon sokat segitettek nekem is az itteni emberek, nelkuluk most ugyan ott tartanek mint ket eve :)
Am nem ugy gondoltam h csak ugy mondd a szemebe. Nemtudom, kezdjetek el dumalni de ilyen melyebb dolgokrol, aztan nemtudom.. Mondd neki h mar el aartad neki mondani, de nem merted meg ilyenek.. Vagy reszegen. :D Max rafogod a piara :DD
2012. nov. 21. 21:18
89/125 anonim válasza:
nem is rossz ötlet :D mindig azt mondom énis h a pia mindenre mentség kivéve a megcsalásra persze arra nincs semmilyen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!