Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtegyem? (meleg tema)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem? (meleg tema)

Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?

2012. okt. 23. 19:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/125 anonim ***** válasza:
77%
akkor jól értem, h te vagy a passzív? :P
2012. nov. 9. 18:27
 62/125 anonim ***** válasza:
92%

...tegnapelott volt egy lyukasorank es a wc-be dugtunk

Ááááá, szívatsz! Ez már túl szép, hogy igaz legyen.;D

2012. nov. 9. 19:15
 63/125 anonim ***** válasza:
91%
Jót mosolyogtam a történeteden így a végére :DDD Gratulálok, sok boldogságot nektek :DDD
2012. nov. 9. 20:56
 64/125 A kérdező kommentje:
igen en vagyok a passziv :)
2012. nov. 9. 21:14
 65/125 A kérdező kommentje:
am nagyon vicces volt, aztmondta helyettesitotanarnak h en rosszul vagyok es lekiser az orvosiba.. :D aztan meg mikor visszamentunk osztalyba kerdezi a tanar h jol vagyok e en meg nemtudtam mirol beszel.. :D
2012. nov. 9. 21:18
 66/125 anonim ***** válasza:
91%
hahahah:D :D hát biztos jól voltál mire vissza mentetek :D bírtam volna hogy ha meg kérdezed mire gondol a tanár úr/nő :P sok sok boldogságot nektek :) :)
2012. nov. 9. 21:40
 67/125 anonim ***** válasza:
91%

Attól tartottál, hogy hamar megunjátok majd egymást...

Hát, öregem, úgy fest, hogy ezzel a sráccal még sokáig nem fogsz unatkozni.

Szép mozgalmas hétvégét, skacok. ;P

2012. nov. 9. 23:55
 68/125 anonim ***** válasza:
92%

Örülök, hogy jól megvagytok!

Én szívesen megnézném a rajzot :)

A szüleitek tudják?

2012. nov. 10. 13:56
 69/125 A kérdező kommentje:
ohh hat kerlekszepen mar kepregeny keszul rolunk.. :D am en mar elmondtam anyunak, apammal meg nem nagyon beszelek mert 4 eves koromban elvaltak szuleim es anyuval magyarba koltoztunk. Baratom meg nem mondta meg el csak a huganak mert o kb mindig otthon van naluk mikor atmegyek
2012. nov. 10. 14:41
 70/125 anonim ***** válasza:
95%
úristen, ha ez mind igaz akkor annyira tökéletes nálatok minden *-* bárcsak énis megtalálnám..:(
2012. nov. 10. 16:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!