Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves meleg srác vagyok! Szerintetek rossz vagy jó ha még nem voltam sráccal, orál volt eddig? Vélemény?
Ebben a helyzetben mi lehet jó vagy rossz? Eleve az egy szerencsétlen állapot a mai társadalomra nézve, hogy meleg vagy. (Gondolom ezzel nem akarsz vitatkozni) Akkor miről beszélünk?
Ez kb. olyan, mint a börtönben ülő adócsaló megkérdezné, hogy szerintetek jó e vagy rossz, hogy csak 30 millát sikkasztottam?
Én 25 éves vagyok és száznál több kapcsolatom volt. Igaz, hogy egy kapcsolat 10-15 percig tartott!
Na erre varjatok gombot.
Ha meg még nem voltál senkivel, honnan tudod, hogy meleg vagy.
Lehet, hogy az első cerkát ami a szádba kerül lehányod. Aztán futás a lányokhoz!
Ahhoz, hogy az ember rájöjjön, hogy a férfiakhoz vonzódik egyáltalán nincs szükség partnerre. Azt úgyis tudod belülről. Az meg, hogy esetleg nem szereted, ha valakinek a szerszáma a szádba kerül, még nem jelenti azt, hogy nem a férfiakhoz vonzódsz. Pusztán annyi, hogy a szexnek ez a része nem bejövős nálad.
Egyébként se nem jó, se nem rossz az, hogy még nem voltál férfival. Inkább, csak azt mondanám, hogy sok örömtől vontad meg magad. Le kell tisztázni magadban a dolgokat és akkor irány előre. És ne kalandokban gondolkozz!
Az előttem szóló brájen kinire meg ne hallgass!
23 meleg F.
Akkor kb. hasonlóak vagyunk, nem akarsz ismerkedni?
19/F/m
30 évesen volt az első orál kalandom fiúval.
Én csak ezt szeretem a fiúkkal, de ezt nagyon élvezem.
Minden pillanatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!