Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtegyem? (meleg tema)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem? (meleg tema)

Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?

2012. okt. 23. 19:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/125 anonim ***** válasza:
93%

Komolyan? :O Örülök neki, hogy jól alakulnak a dolgok :))

Akkor most jártok?

2012. okt. 24. 21:44
 32/125 anonim ***** válasza:
90%
Huu ez izgi;-) grat.!
2012. okt. 24. 21:50
 33/125 anonim ***** válasza:
91%

Mégis mit próbált ki.

Félre ne érts. Nem élvezkedni akarok, csak nem értem, hogy egy hetero mégis mit tud csinálni ilyen helyzetben.

Mégis mire volt kíváncsi? Hogyan reagált a dolgokra?

2012. okt. 24. 22:16
 34/125 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem ezt a kipróbálni dolgot.
2012. okt. 24. 22:20
 35/125 A kérdező kommentje:
hat ezek utan nm hiszem h full hetero lenne.. :D szal ugy volt, h ultunk a nappaliba es dummaltunk meg tv-ztunk, elkezdtunk vmi hulyesegen vitatkozni az x-man rol es mikozben beszeltem moolygott es kerdezem h mivan? Es mondja h najo.. Es magahoz huzott, elkezdtunk smarolni, meg az olebe ultetett es taperolt, olyan edes volt h mondta h igazabol nagyon nem tudja h most mit kene csinalnia :) sose kellett meg igy erolkodnom h ne elvezzek a gatyama.... :D na mindegy, szal sokaig csak smaroltunk, aztan mikor ereztem h mar kemeny elkezdtem szpni de bszki neki meg a farka is tokeletes!! De nem tudott elmenni, es mondtam neki h dugjon meg, de azt mondta h ne siessuk el... Aztan kivertem neki, es elment, meg o is nekem, es elmentem lezuhanyosni mer tiszta gcis voltam a hulye fsz meg kirangatott a zuhany alol, lenyomott a foldre es ugy megdugott h tiszta sebes lett a hatam a szonyegtol :DD ,eg beeharapott a vallamba mikor elelvezett es meg latszik a nyoma.. :D am nem beszeltunk meg rola h akkor most mivan de mjd rakerdezek :)
2012. okt. 25. 08:13
 36/125 anonim ***** válasza:
88%

Vááá, ez nagyon durva :) Örülök Nektek, és remélem, hogy ő is szeret Téged és nem csak arra kellesz neki!

Szerintem is beszélj vele, hogy komolyan gondolja-e! :))

2012. okt. 25. 10:13
 37/125 Glam Maarco ***** válasza:
97%

*.*

Nagyon szurkolok Nektek!!! :)

Majd írj nekünk, hogy mi lett! :P

2012. okt. 25. 12:12
 38/125 A kérdező kommentje:
nagyon durva tortent!! :D talkoztam ma barataimmal dellott es kerdezik h mi volt, osszejottunk-e??!!!! En eg h mivan? Kivel? Es mondjak h ne jatsszam mar maam, mindenki tudja h mi volt!! Es kerdezem h honnan, es mondak h mindent elmeselt nekik. Es total kiaadtak h nem is tudtam h bi!! En meg csak nezek h mivan??!! Mondta egyik csaj h meg foadak is h mikor jovunk ossze :DD meg h azt mondta h total sokkolta h megcsokoltam este, de azert jatszotta magat, nehogy azthiggyem konnyen kphato a hulye idiota!!!! :D bzmg ha nem titkoltam volna el h bi vagyok mar reg jarhatnank!!!
2012. okt. 25. 14:07
 39/125 A kérdező kommentje:
annyira sotet vagyok h nem vettem eszre..
2012. okt. 25. 14:09
 40/125 anonim ***** válasza:
66%
valami újság ezenkívül? oo
2012. okt. 25. 15:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!