Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? (meleg tema)
Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?2012. okt. 23. 19:25
11/125 anonim válasza:
Dehogynem érdekel minket, ez tök durva :) Kíváncsi vagyok, mi lesz reggel... Amúgy meg ez van, tényleg nem Rajtad múlik, kibe szeretsz bele.
12/125 Béla211 válasza:
Nagyon idegesítő lehet kivárni a reggelt. Hogy még húzza az idegeidet is.:D És mindenképpen írd le ,hogy mi volt. bár nekem olyan típusnak tűnik ,hogy egyszer kipróbálná még akkor is ha utána nem érdekkelné ez a dolog.
14/125 anonim válasza:
Dehogynem érdekel, remélem minden jól alakult!!! Majd írd meg mi történt reggel!
15/125 anonim válasza:
Na és akkor megvolt reggel? xD
17/125 A kérdező kommentje:
hat most nemtudom h milesz. Am ugy volt, h en semmit se aludtam egesz este olyan ideges voltam, es mikor folkelt mondja h mekkora hulyeseget almodott, h megbuzultam es smaroltunk.. Kicsit kiakadtam, erre o elkezd rohogni es mondja h csak viccelt, emlekszik mindenre.. Hulye fsz, en meg mar majdnem elbogtem magam h az egesz hiaba valo volt.. Aztan csomo halal kinos kerdest tett fol, de igy olyanokat h folall-e ha megolel es nem akartam valaszolni, erre a hulye fsz letepert es elkezdett olelgetni, es krva jol szorakozott rajtam h nem tudtam mit csinaljak.. Meg kerdezte h en akkor most a fiukat meg a lanyokat is szeretem e, es h melyiket jobban, meg h miota jon be nekem, es h vertem e mar ki ugy h ra gondoltam!! Alig volt kinos.. Aatan abbahagyta a kerdezgetest, es azt mondta h meg alszik ra egyet. Es visszaaludt, es azota is alszik, annyira nem ertem hogy tud egy ember ennyit aludni....
2012. okt. 24. 13:22
18/125 anonim válasza:
Hát elég egy fsznak tűnik ebből.
Ne haragudj xD
19/125 anonim válasza:
Lehet, azért aludt vissza, mert tényleg gondolkodnia kell, de mivel nálad van, és otthagyni nem akar így, ezért ez az egyetlen módja van, hogy egyedül legyen a gondolataival. Vagy a fene tudja, mindenesetre egyre kevésbé gondolom, hogy ebből életreszóló láv sztori lesz.
20/125 anonim válasza:
Szerintem össze van zavarodva, meglepte a dolog, és gondolkozik hogy hogyan reagáljon.
Kitartás, nemsokára kiderül, hogy mit gondol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!