Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtegyem? (meleg tema)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem? (meleg tema)

Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?

2012. okt. 23. 19:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/125 anonim ***** válasza:
91%
Aranyosak lehettek, gratulálok nektek! Egy közös kép rólatok? :)
2012. okt. 30. 23:08
 52/125 anonim ***** válasza:
68%
:))
2012. okt. 30. 23:47
 53/125 A kérdező kommentje:
dehogy rakok ki közös képet te jó ég még fölismernek!!!!!!! :SS
2012. okt. 31. 00:19
 54/125 A kérdező kommentje:
am meg mi az h mit szoktunk csinalni? irjam le a szexualis eletunket? :D am kb olyan mint mikor csak baratok voltunk, de sokkal jobb!! :D barátság extrákkal... :D
2012. okt. 31. 00:21
 55/125 anonim ***** válasza:
96%
Ez amúgy olyan durva, mikor két ember így egymásra talál, hogy egyből kölcsönös a vonzalom, bár ezt egyikük sem tudja, mert egyik sem vallja be... ráadásul, ha még melegek is vagytok, akkor még kisebb erre az esély nem? és nektek még is sikerült! :D Tiszta durva... Mondjuk ilyenkor belegondolok, hogy az én életem mennyire félresikerült ilyen téren, de mindegy, nektek azért örülök. :)
2012. okt. 31. 12:42
 56/125 anonim ***** válasza:
91%
Aranyosak vagytok kár hogy nekem nincs ilyen esetem :( Pedig évek óta keresem a srácot.
2012. okt. 31. 16:01
 57/125 Glam Maarco ***** válasza:
92%

Írsz folytatást? :)

Hogy alakultak a dolgaitok?

2012. nov. 5. 14:39
 58/125 anonim ***** válasza:
92%
engem is érdekel
2012. nov. 7. 16:46
 59/125 anonim ***** válasza:
93%
Nekem lenne ilyen szerencsém az egyik ismerősömmel :)
2012. nov. 8. 22:11
 60/125 A kérdező kommentje:
bocsanat h nem irtam, de eleg elfoglalt vagyok mostanaba.. :D am minden kiraly, mult szombaton voltunk kocsamzni igy a tagabb barati korrel es elmondtuk nekik is. hát nem mondom hogy mindenki jol fogadta, de vegulis nem gaz, egy gyerek egy ideig bszogatott de baratom (de jo leirni) befenyitette kicsit szal azota beke van.. persze bele nem mertek belekotni..:D most en lettem a kis meleg fiu a tarsasagba.. ot meg mindenki ugyan ugy kezeli.. lehet azert mert annyi hulyesege van hogy siman belefer h egy fiuval jar v nemtom.. :/ na mind1.. szoval ja mostmar mindenki tudja. most hirtelen az osszes lany a tarsasagbol velem akar baratkozni.. fiuk meg nemtom.. nem veszik tul komolyan. folyton kapom a b.uzis poenokat, de nem sertegetnek meg semmi, csak az az egy fszfej volt, mondjuk vele amugy se vagyunk tulj joba, csak annyira meg rosszba se hogy elküldjük a pcsaba. tok jo mert mindig mondjak h hogy osszeilluk meg milyen aranyosak vagyunk együtt :) egyik csaj lerajzolt minket majd megkerem kuldje at, ha gondoljatok azt folteszem :) am kb miota osszejottunk folyton egyutt vagyunk, egy osztalyba jarunk meg delutan is egyutt vagyunk mindig, es fura mert azthittem hogy meg fogjuk unni egymast, de csak egyre jobba leszunk, csomot dumalunk es kiderult h kb semmit se tudtam rola eddig, pedig legjobb baratok vagyunk azert mar egy ideje.. tegnapelott volt egy lyukasorank es a wc-be dugtunk.. :DDDDD meg az is jo h felvallal.. megfogja a kezem az utcan meg ha olyanja van megcsokol megolel es egyaltalan nem erdekli h mit gondolnak :)))
2012. nov. 9. 17:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!