Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem? (meleg tema)
Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?2012. okt. 23. 19:25
91/125 anonim válasza:
a rendes képen (amire azt írtad, hogy 2010-es) melyikőtök melyik? :D ki az, aki a kamerába néz? :)
92/125 A kérdező kommentje:
en vagyok akinek nem atszik a feje :) m rajottem h 2010-be mar joba voltunk, szoval rohadtul nem ket eve ismerem.. Na mind1 nem tudok szamolni :D
2012. nov. 22. 22:14
94/125 anonim válasza:
Szia Feri!
Azért írtam, hogy "ha baj van, mi akkor is itt vagyunk Neked", mert emberek vagyunk és érheti csalódás, bántás és akkor nehogy hülyeséget csináljon! Szimpi, normális srác, most boldog, de ha csalódik, lehet, bántani fogják... nekünk kell mellette állni, akik tudjuk már, hogy az élet csak ilyen szokott lenni... Szeretek segíteni az embereknek, és örülnék, ha megtalálnék én is egy szimpatikus, kedves srácot, pasit, kortól függetlenül, akivel laza, de baráti kapcsi jöhet létre... (persze nem vele!), hiszen mindannyian szeretetre, boldogságra vágyunk...:)
Boldogságot Neked!:)
95/125 anonim válasza:
Bocsánat, ezt elszúrtam, kiment a priviből!:((( De attól még igaz és nagyon drukkolok nektek srácok! "Carpe diem" - élvezd az életed ma! (De ésszel:)))!
97/125 anonim válasza:
Már régen ! itt tudják ,hogy meleg vagyok...és ott rólatok ? :) :D hogyan élitek meg ? tudtok segítségére lenni az értetlen és buta környezeteteknek ?
99/125 anonim válasza:
Hát én egy 19 éves meleg sràc vagyok. Sajnos békés megyében élek és itt lófasz lehetőség sincs semmire :S EZÉRT KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK KEZDJ EL BLOGOLNI MAGATOKRÓL!!! Ha nekem semmi ilyenem sincs (pedig isten bizony akarom és nagyon nyitott szemmel járok) akkor legaláb a ti életeteket had olvassam .*.*
100/125 anonim válasza:
Én vagyok a 100. *-* Légyszi kezdj el blogolni! ^^ csak ne felejtsd el kirakni a linket! Nagyon jó lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!