Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtegyem? (meleg tema)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem? (meleg tema)

Figyelt kérdés
szoval van egy baratom akit 2eve ismerek es kb masfel eve szerelmes vagyok bele. Sokszor van h elmegyunk bulizni es egymasnal alszunk, es mar tobbszor is volt olyan, hogy atolelt mikozben aludt meg hozzambujt, meg csomoszor ha ulunk egymas mellett a combomra teszi a kezet vagy csak ugy poenbol megmarkolja a seggem. Attol felek h neki ez tenyleg csak poen, de azert remenykedek, szoval athivtam h ma is aludjon nalam, es nem tudom h beprobalkozzak vagy ne. Am bisex vagyok, de o nem tudja. O folyton lanyokrol beszel h kinek milyen jo melle van, meg milyen jo csajjal dugott, es elmeseli tok reszletesen meg minden, en meg mindig csk arra tudok gondolni h barcsak en lettem volna a csaj helyett.. Szoval az a kerdes h ma beprobalkozzak, vagy hulyeseg lenne kockaztatni?

2012. okt. 23. 19:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim válasza:
91%
A helyedben én puhatoloznék felhoznám valahogy a meleg témát és megtudnám mi a véleménye... ha ott alszik öltözz előtte zuhanyzás után.. közben nézd a reakcióit.. beszélj arról h te kiprobálnád pasival is.. és az egy árulkodó jel h a csók után nem vágott pofán ugyhogy ő is akarja csak rá kell vezetni...
2013. márc. 26. 23:07
 112/125 anonim válasza:
91%
bocs nem követtem csak. a kérdést láttam... de már elolvastam nagyon szépvolt ahogyan elindult ....
2013. márc. 26. 23:37
 113/125 anonim ***** válasza:
91%
a szüleivel mi van? még mindig kínozzák?
2013. márc. 27. 11:03
 114/125 A kérdező kommentje:
Nemtudom.. kb semmit se tudok róla.. De most am lehet hogy vissza tudok költözni magyarba.. csak akkor egyedül leszek. Főleg ha ő se akar már tőlem semmit..
2013. márc. 27. 22:30
 115/125 anonim ***** válasza:
91%
Ha visszaköltözöl, akkor egy próbát megér a békülés. Én nagyon szorítok nektek, mert olyan szépen indult minden, kár lenne így befejezni.
2013. márc. 27. 22:33
 116/125 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy az lenne a jó ha vissazköltöznék, de akkor meg anyu ittmarad egyedül.. És mostanában meg tök hülye, mint egy tinilány, mert ujra beszélt apuval, és hogy milyen jól kijönnek meg ilyenek.. Mondjuk ha összejönnének újra apával akkor biztos hazajönnék. Nem láttam 14 éve, szerintem kibírom nélküle.. De nemakarom hogy összejöjjenek, mert apám azóta alapított mégegy családot, ahonnan szintén kilépett.. szerintem ez ilyen hobbi nála vagy nemtom.. na mindegy a lényeg, hogy nem szívesen hagyom itt anyut, pedig NAGYON NAGYON hazamennék már, legalább csak megpróbálni újra.. :(
2013. márc. 27. 22:47
 117/125 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem gyere vissza, és mondd el neki !határozottan!, hogy te nagyon szereted és mellette leszel, számíthad rád és mindenben támogatod! Egy ilyen kapcsolatot nem érdemes veszni hagyni. Ha szerinted elszúrtad, hozdd helyre! Addig ne hagyd békén, amíg nincs jól. Kevesebb panaszkodást és több cselekvést! Anyukád már felnőtt(!), szerintem ha neki is elmondod, megérti és támogatna ebben.
2013. márc. 28. 16:33
 118/125 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Szép, hogy nem szeretnéd egyedül hagyni anyukádat, de nem szabad hagynod, hogy egy ilyen jól induló kapcsolat így érjen véget. Nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjetek.
2013. márc. 28. 19:14
 119/125 anonim ***** válasza:
91%
ne add fel.próbáld beszeltetni az erzeseiről.drukkolok.
2013. ápr. 2. 08:18
 120/125 anonim ***** válasza:
91%
Na mi a helyzet? Visszajöttél? Ha nem, én a te helyedben ha tehetném hazajönnék, ezzel is bebizonyítva neki, hogy fontos számomra. Most gondolj bele, mint valami filmjelenet... hirtelen megjelensz nála, mikor mindenki azt hiszi, hogy Németországban vagy...és a többit már mindenki hozzá tudja képzelni... Na de inkább mondd, hogy mi van valójában.
2013. ápr. 27. 17:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!