Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Nektek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Nektek tetszene egy olyan lány akinek az alakja olyan Rubint Rékás lenne? úgyértem hogy izmos lenne? Lapos kockásabb has formás feszes popsi izom látszódna a karján nem férfiasan csak izlésesen?

Figyelt kérdés
Vagy jobban tetszene egy normális simán vékony csaj?
2012. szept. 16. 11:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
68%
Igazából azért tetszenek jobban az "izmosabb" csajok, mert feszesek, és nem ilyen "plöttyek". Nyilván nem a budibilder csajokra gondolok, hanem inkább a fittnesesekre.
2012. szept. 16. 14:24
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Az igényességed leszűrhető. Azzal pedig elég gyenge dolog takarózni, hogy csak igénytelen vagy. Aki egy kicsit tud helyesen írni, annak nem megerőltető kevés hibával írnia. Te tíz helyesírási hibát vétettél a kérdésed kiírásában.

A tökéletesség irányába úgy kell elindulni, hogy felméred a hibáidat. Te az előbb kaptál ehhez egy kis segítséged, de így képtelen voltál felfogni, hogy ezen a területen bizony van még hová fejlődnöd.

A test csak egy olyan dolog, ami felkeltheti az érdeklődésemet. Ha később kiderül, hogy a lány ostoba, akkor lehet bármennyire jó teste.

2012. szept. 16. 14:46
 23/32 A kérdező kommentje:
Az izlesesen kivul nem latok semmit.hacsak nem nezed azt h nagy betu meg kicsi meg vesszo...az meg teged minosit h nm birod fel fogni h telefonrol irok nm hasznalok ekezetet nm babralok a vesszok miatt meg nm erdekel h irom le.de ez is muatja az ertelmi szintedet amikor nm tudsz mar semmivel sem ervelni csak ilyenekkel h jaj miert nm diplomatikusan muvi pontosaggal irok.talan mert nm erdekel h a gyikra h irok?az eltben mash irok de minek irjak normalisan neked?:D
2012. szept. 16. 15:49
 24/32 anonim ***** válasza:
Mert a tökéletességre törekszel....
2012. szept. 16. 16:52
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

azokat a képeket csak úgy googleből válogattam arra reagálva hogy úgy is lehet jó nő valaki hogy nem dudorodik az izma mindenhol. ez nem tökéletes amit te csinálsz, soha nem voltak ezek a nők nőideálok.

amúgy meg nagyon sok egészséges sportos szép nő van és a legtöbb max futni jár. az hogy neked ez a tökéletes attól még nem ez a nőideál és pont. engem csak az bosszantott fel, hogy a mindennapi nőket kritizálod, és a jó nőt az ilyen Rubint Réka szerű nőkkel azonosítod.

lehet volt a képen plasztikázott csaj meg retusalt, de nekem ne mondja senki hogy a híres fitness nők nem plasztikazzak magukat...

a tény az akkor is az hogy nem kell napokat tölteni edzőgépek alatt meg protein shaket szűrcsölni ahhoz hogy valaki jó nő legyen.

de persze ha a pasid meg te us ebben a körben mozogtok az a ti döntésetek. de ne mondj olyat hogy a pasik csak "beletörődnek" hogy nem lehet ilyen csajuk, egyszerűen fogadd el hogy nem minden pasinak kell ilyen csaj. Én undorodok az ilyenektől, és szerintem barátnőmnek tökéletes alakja van amit sokan megirigyelhetnének, és még se kell edzőteremben laknia ahhoz hogy szép legyen.

2012. szept. 16. 17:15
 26/32 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező! Ha izmosodni vagyó (vagy izmosabb) lány vagy, akkor ne törődj a többiekkel, hanem irány edzeni! A sok hülyének csak nagy a szája, nem értik meg, hogy a sportos lányok sokkal népszerűbbek a vékony lányoknál! :)

Nem kell aggódni ilyenek miatt! :)

21/L

2012. szept. 16. 17:21
 27/32 anonim ***** válasza:
58%

A kérdezőt én is csak biztatni tudom, jómagam is szeretek edzeni. Általában az olyan fiúknak nem jönnek be az ilyen lányok, akiken szinte nincs semmi izom és lusták sportolni valamit(tapasztalat). Ők nem tudják, hogy az ilyen csajok sokkal energikusabbak és jókedvűbbek. Tedd azt, ami neked jól esik és ne foglalkozz mások véleményével. :)

21/N

2012. szept. 16. 18:21
 28/32 anonim ***** válasza:

Az igekötők használatának szabályát nem befolyásolja, hogy miről írsz.

Csak a lényeget nem értetted meg.

2012. szept. 16. 19:48
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) akkor nem félek most már súlyzózni:D
2012. szept. 17. 15:05
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a sportos nők, de csak addig a határig, amíg a nőiességüket nem vesztik el (mint például egyes testépítők).
2012. szept. 18. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!