Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek tetszene egy olyan lány akinek az alakja olyan Rubint Rékás lenne? úgyértem hogy izmos lenne? Lapos kockásabb has formás feszes popsi izom látszódna a karján nem férfiasan csak izlésesen?
na ezaz,amit UTÁLOK!!! egy nő legyen nőies!!!!!!!!!!!!! kerek popo,szép mellek ha kicsi kicsi ha nagy nagy nem érdekel. de nőies legyen könyörgöm ne izom ..fujjjjjjjjjjjjjjjj!
24/F
Rubint nénitől vonatkoztassunk el egy kicsit, mert ő kb mindenkinek ellenszenves, és a testalkata sem az optimális izomscsaj iskolapéldája. Nemtom miért, de ő spec nekem nem jön be, pedig odavagyok az izmoscsajokért.
De már látszik a racionális gondolkodás teljes hiánya, ha meghallják egy mondatban az izmot és a nőt, rögtön a végletekre gondolnak, lásd 7. válaszoló "izom állat nő"... Aki meg fujjozza az izmot a nőn, elmondom, hogy ha formákat akar, akkor azt az izom adja, de hát tetszhet neki legálisan a folyó zsírdisznó (ami izom nélkül akár pár kiló felesleggel is folyik), vagy éppen a most divatos elöl deszka, hátul léc.
Barátnőm kondizik velem, már szedett magára némi izmot, és SOKKKAL jobb alakja van, mint az utcán a random csajoknak. Azok szörnyűek. Az a sok beesett mellkas, görbe hát, szerencsétlen testtartás, formátlan karok... sose fogom megérteni, hogy mi ebben a szép, de hát valószínűleg sokan csak a lukat látják bennük. Én egy csöppet igényesebb vagyok.
Hozzá kell tenni azokat a rémostoba tévhiteket is, amik a sporttal, kondizással, izmos emberekkel kapcsolatosak, orbitális ipari marhaságokat lehet sokszor olvasni, kezdve a felfújtsággal a gonosz műporokon át az agresszióig. Például elmesélem, hogy a szálkás forma nem tartható ám sokáig, aki úgy néz ki, az csak versenyszezonban olyan, az év többi részében fedi zsír a tagjait, ugyanis izomfelszedéskor zsír is jön. Az offseasonos fitness/forma csajok jelentős nyáltengert tudnak maguk után hagyni...
És hogy képekkel is illusztráljam: ők is milyen randák, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!