Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek tetszene egy olyan lány akinek az alakja olyan Rubint Rékás lenne? úgyértem hogy izmos lenne? Lapos kockásabb has formás feszes popsi izom látszódna a karján nem férfiasan csak izlésesen?
ezek a képek egytől egyik rosszak, milyen undorító már... mi a jó abban hogy 20 irányba dudorodik az izom, a bőrük is ronda. nekem olyan lány kell aki nőies alakja van kerek formákkal, és nem kell hogy olyan karja legyen amin feszül az izom. egy átlagos törékeny nő legyen és igen is legyen rajta egy kis felesleg. evolúció szempontjából is az a jó anya akin van mit fogni.
amúgy ha pasid ezt akarja hát legyél boldog vele. de azt a hatalmas általánosítást hogy minden pasinak ez kell, csak megelégednek az átlagos csajokkal. csak úgy szólok hogy az amit te csinálsz az sose volt nő ideál. mert nem természetes! nézz meg egy modellt, még az se gyúrja ki magát mert nem szép.
www.poshglam.com/wp-content/uploads/2010/05/BikiniThief-Ipanema1.jpg
headblitz.com/wp-content/uploads/2012/01/sofia-vergara-green-bikini.jpg
na az ilyen lányokkal mi a baj? nincsenek kigyúrva még is nőiesek
Nekem az ilyen testépítős csajok undorítónak számítanak. De az olimpián... volt nem kevés nagyon szép sportos csaj.
20F
Ja, és nekem az a "bajom" ezekkel, hogy egész egyszerűen unalmas a testük. Nincs olyan testrészük, ami különleges lenne, amire jó lenne ránézni külön, hogy azta, de formás.
Sőt, még valami: szép világ lenne, hogy ha egy mezei átlagcsajnak bármiféle odafigyelés nélkül ilyen alakja lenne... vajon miért pont modellek lettek? És ha már modellek, feltételezhető némi elő- és utómunka, hogy tökéletes legyen a kép, nem? Szóval kicsit csalóka ilyeneket felhozni ideálnak, amikor igencsak nehéz ilyet találni a világban. (izmoscsajokra ugyanez érvényes, nyilván őket is feljavítják, de az aktuális téma lényegi részéhez képest ez most elhanyagolható. mással vívják ki a figyelmet.)
Ahhh ki gondolta volna h a helyesirassal fogsz jonnixD bocsi h nem hasznalok ekezetet v sietve irok de ebbol aztan nm szurheted le a helyesirasi keszsegemet...de te nagyon okos v:D
akkor megnyugodtam legalabb az ertelmesebb embereknek tetszik az izmosabb noi test es az olyanoknak mint te nem.valahogy nm sajnalom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!