Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítés vs. Csajozás?
azért ne feledkezzünk meg a sport (és a belőtt kaja) egészségre gyakorolt pozitív hatásáról.
nem a csajokért kell kondizni (vagy bármi más fizikai sportot űzni).
A konditeremben egyáltalán nem jönnek be a srácok. Ahhoz nekem több kell, hogy vki eddzen. Elsősorban megszállottság, hogy ne csak addig legyen kigyúrva amig meg nem kap, ilyen is volt. Szóval arc és szálkásság. Magam mellé is olyan embert keressek, aki tolerálja a kondizásssal járó dolgokat (heti 4 edzés, kaja)
34/N
Teljesen mindegy, hogy nézel ki (persze feltéve, ha ápolt vagy és adsz magadra), a lényeg az, hogy legyen elég önbizalmad ahhoz, hogy meg merd mutatni magadat egy akár - először még - vadidegen lánynak. Az itteni válaszokból is láthattad, hogy külső terén a lányok ízlése éppoly eltérő, mint a fiúké: valakinek bejön az izmos férfi test, más inkább arra gondol, hogy egy izmos palira tuti állandóan rámásznak a csajok, és inkább nem kezd vele.
A lényeg az, hogy tudd, milyen vagy, és merd megmutatni magad, ha pedig valaki elutasít, akkor nem veled van a baj, csak annak a bizonyos illetőnek nem jöttél be. Ha úgy érzed, hogy a te stílusodhoz, személyiségedhez kell az, hogy izmos legyél, akkor hajrá, járj edzeni, de csupán azért ne tedd, mert ezt valamilyen elvárásként fogod fel. Sok sikert!
84: Ez azért nem ilyen egyszerű, hogy "merd megmutatni magad, ha pedig valaki elutasít, akkor nem veled van a baj, csak annak a bizonyos illetőnek nem jöttél be."
30 felett vagyok, sosem "jöttem be" senkinek, pedig igyekszem ápolt lenni, voltam izmos is (a pandémia óta ez már nem látszik :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!