Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítés vs. Csajozás?
Én jártam egy sráccal évekig, és elég vékonyka volt, de annyira h már a csontjait láttam csak szinte. Evett-evett, de bármennyire mondtam neki, nem evett rendszeresen, nem foglalkozott vele, h mondtam neki h gyúrhatna vagy bármi, merthogy nincs értelme gyúrni, előbb fel kéne szednie pár kilót, stb. Szóval kifogások...
Aztán kicsit elgyengült a kapcsolatunk, a szerelem kezdett átalakulni szeretetté, és én úgy éreztem h még fiatal vagyok ahhoz, h itt lekössem magam. Most egy testépítő srác tetszik. Nem gyúrta túl magát (az nem tetszene), de pont eléggé ki van gyúrva, és ellenállhatatlan a teste.;) Már régebben is ismertem, és akkor is éreztem h nem közömbös nekem, de mióta ki van gyúrva, azóta egyre inkább... Szóval minden csávónak ajánlom, hogy ha vékony is, akkor is gyúrjon-gyúrjon, nem fontos kondiba járnia, de pl otthon minden nap nyom 50 fekvőt, és lejár focizni haverokkal vagy bármi, az semmi, de mégis azért erősödik valamennyire (hosszútávon). És egy nő azt szereti ha olyan férfi áll mellette, aki meg tudja védeni.
"előbb fel kéne szednie pár kilót"
címeres baromság, kezdj el edzeni,és enni de olyat aminek tartalma is van,és jönnek a kilók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!