Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Testépítés vs. Csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítés vs. Csajozás?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy miután elkezdtetek kondizni, és esetleg valami eredménye is lett, utána miben hogy változott? gondok itt random szemezésre, leszólításokra, kocsmában ismerkedésre, ismerősökre, meg úgy általában a környezetekre. Történet, bármi jöhet. Egy kis motivációt gyűjtök. (Bocsi ha kicsit nyakatekert lett.)

2012. szept. 7. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
95%
felmeres szerint a nok 87%-a az izmos pasikat szereti.EN egy eve sulyzok egy nyeszlett szerencsetlenbol izmos lettem mellmeretbe bicepszbe,tricepsz,hat mindenhol,jo nagy darba lettem.Elonyok? Boldogsag mivel endorfin vgayis boldogsag hormont szabadit fel az eddzes,jo kozerzet,jo onerzet,onbizalom,a csjaok falnak a szemukkel es jobban szeretnek.PL volt egy csaj rendesen felt tolem,nem szeretett("Jajj Istenem de faraszto ez az ember,nem birom nagyon",ezt mondta rolam ,mastol hallottam),egy ev gyuras,azota egyvegbe mosolyog ,megolel,keresi a testi kapcsolatot ,szeret ,torodik velem,pedig ugyanaz a lokott viccelodos ember vagyok semmit nem valtoztam,eppen cska a gyuras...ergo sokat szamit...EGyvegbe dicsernek es bamulnak a nok nagyon jo erzes. 17f
2013. márc. 29. 21:23
 32/90 anonim ***** válasza:
92%
Ha megfigyeled a normalisabb noket tobbnyire a jokepu, vagy gazdag, vagy izmosabb/ferfiasabb emberek oldalan latod. A gyuras azert fontos, mert egy atlagos ferfi csak pofabol nem eleg ferfias. Ezert kell ragyurni testre, mert azzal erot sugarzol es a noknek tobbnyire ez szamit.
2013. ápr. 20. 09:07
 33/90 anonim ***** válasza:
2%
Kizárólag az izmok számítanak a nőknek. Én is szűz vagyok, és nem hiába. Nem is próbálkozok, mert látom, hogy csakis kizárólag az izmos férfiaknak lehet barátnőjük. Megyek is k*rvázni asszem.
2013. ápr. 20. 09:14
 34/90 anonim ***** válasza:
66%

Én jártam egy sráccal évekig, és elég vékonyka volt, de annyira h már a csontjait láttam csak szinte. Evett-evett, de bármennyire mondtam neki, nem evett rendszeresen, nem foglalkozott vele, h mondtam neki h gyúrhatna vagy bármi, merthogy nincs értelme gyúrni, előbb fel kéne szednie pár kilót, stb. Szóval kifogások...

Aztán kicsit elgyengült a kapcsolatunk, a szerelem kezdett átalakulni szeretetté, és én úgy éreztem h még fiatal vagyok ahhoz, h itt lekössem magam. Most egy testépítő srác tetszik. Nem gyúrta túl magát (az nem tetszene), de pont eléggé ki van gyúrva, és ellenállhatatlan a teste.;) Már régebben is ismertem, és akkor is éreztem h nem közömbös nekem, de mióta ki van gyúrva, azóta egyre inkább... Szóval minden csávónak ajánlom, hogy ha vékony is, akkor is gyúrjon-gyúrjon, nem fontos kondiba járnia, de pl otthon minden nap nyom 50 fekvőt, és lejár focizni haverokkal vagy bármi, az semmi, de mégis azért erősödik valamennyire (hosszútávon). És egy nő azt szereti ha olyan férfi áll mellette, aki meg tudja védeni.

2013. ápr. 20. 09:44
 35/90 anonim ***** válasza:
80%
Na ennyit a nőkről. Ha egy nőnek vannak kisebb szépséghibái ,nem gond, de egy férfinak muszáj úgy kinéznie, mint egy sztárnak.
2013. ápr. 20. 09:56
 36/90 anonim ***** válasza:
89%

"előbb fel kéne szednie pár kilót"

címeres baromság, kezdj el edzeni,és enni de olyat aminek tartalma is van,és jönnek a kilók

2013. ápr. 22. 22:28
 37/90 anonim ***** válasza:
75%
Hát... gondolom a csajok is jobban nyomulni fognak, meg majd szemeznek veled. Ettől te is magabiztosabb leszel.
2013. ápr. 28. 15:27
 38/90 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak a test számít a nőknek...ha jóképű vagy. Ha nincs szerencséd és nem vagy egy Ryan Gosling, akkor biza sokat számít a test, mert valamivel fel kell hívd magadra a figyelmet, hogy a nő egyáltalán rád nézzen. Mondjuk akkor is voltak barátnőim mikor még nem edzettem (sokat számít a személyiség is, hiuába vagy kigyúrt vagy jóképű egy idiótával akkor se fog leállni egy csaj se), de 2-3 év edzés után azért változtak a dolgok. Garantáltan megnéztek a jobb csajok is, néha-néha meg olyan kéjjel néztek, mint amikor a pórnófilmben a csaj meglátja a vérerest. Aki meg közelebb került hozzám nem bírta abbahagyni a tapizást, meg a simulást. Meg annyi szöveg se kellett, mint azelőtt, max egy randi és meg volt a legtöbb csaj, pedig nem vagyok egy szépfiú. Mindenképp megéri elkezdeni, meghozza a gyümölcsét. Bár, ha csak emiatt akarod elkezdeni, az elég szánalmas...
2013. máj. 11. 08:48
 39/90 anonim ***** válasza:
90%
Erre csak annyit tudok mondani h én amikor neliálltam 60 kg és nagyon vékony voltam első 3 évembe nem is nagyon látszott nagyobb eredmény csak erőben viszont utána jól megugrottam testileg is most már lassan 6 éve edzem és elég komoly eredményeket értem el úgy h semmilyen szteroid illetve táplálékkiegészítőt sem szedek csak naturalba most viszont azt vettem észre bárhova megyek nem csak az összes nő de az összes pasi is megnéz néha úgy érzem magam mint egy arab turbános a villamoson mindenki őt nézi :D de egyértelműen többen érdeklődnek :) sőt teljesen máshogy viszonyulnak hozzád :)
2013. máj. 11. 09:28
 40/90 anonim ***** válasza:
15%
Én lány vagyok.És igazából nekem nem tetszenek a kigyúrt pasik.És a legtöbb nő nemű ismerősöm is ezt nyilatkozza.Legalábbis a nagyon kigyúrt az undorító.Eddig nekem is tetszett a szálkás izmos,de ma 2013-ban azt látom, hogy minde 2.pasi az utcán(városan) full kigyúrt.Szerintem sokkal fontosabb, hogy okos legyél! Mert ha buta nőt akarsz annak tényleg csak a dagadó izmok kellenek,de egy értelmes nőnek nem! Nekem speciel sokkal jobban bejönnek a vékony fiúk akiken pici izom van, nem az a kondis állat:/ . Itt egy példa amúgy :D van egy ismerősöm fiú régen jártam vele én is nagyon vékony,vagyis ilyen átlagos emberi testalkat csak picit véknyabb, neki kisfiús arca van,magas és szinte nulla az izma.jól öltözik,humoros,beszédes, a város legszebb csajai omlanak érte :) és van egy ilyen izmos kigyúrt srác akinek tényleg szép az izomzata na voltak is ilyen buta pics.ás csajai ,de már nekik sem kell:D tudod miért? azt hallani hogy nem áll fel a bréé:DdD na ez a legfontosabb:D
2013. máj. 12. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!