Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én nem vagyok hajlandó gyurni. Megprobáltam becsajozni véznán, csórón. Nagyon sok idő és küszködés kellett hozzá, de sikerült (egy évnél is tovább tartott). Mondhatnád, hogy inkább gyurtam volna ki magam és akkor minden honapba más lánnyal lehetnék, de most mondd már meg nekem, hogy mindenki elmegy tanulni, ha nem tud pl állást találni? Dehogy megy, megprobálja inkább ugy eladni magát ahogy van.
2013. jan. 15. 13:40
Kettő együtt.
Testeddzéssel fitneszes bomba nőket kaphatsz enélkül igazi nőt aki minőségi nehezebb és frusztráló,egy bomba nőhöz bomba pasi kell.
2013. jan. 22. 12:31
na,tapasztaltál már változást?:D
2013. jan. 23. 18:26
Én bő egy éve kezdtem el kondizni. Előtte nagyon nehezen ment a csajozás, de ahogy fokozatosan alakult a testem, úgy vált egyre könnyebbé. Ebben nyilván szerepet játszik az is, hogy rengeteget változtam, de szerintem sokkal inkább a megváltozott kisugárzásomnak, meg a nagyobb önbizalmamnak köszönhető a dolog. Úgyhogy megéri belefogni. :) Egyébként, hogy szemléltessem a dolgot, előtte két barátnőm volt, de azok is csak hosszas kínlódás árán. Mióta elkezdtem kondizni (jobban mondva rá pár hónapra, mikorra már látható eredménye volt), azóta átlagosan 4-5 csajjal is úgy vagyok, hogy lehetne valami. :) 20/F
2013. jan. 25. 13:09
25/90 A kérdező kommentje:
semmi tapasztalat, de magamon se veszek észre semmit. Szerintem rosszul csinálom, kéne egy személyi edző vagy nem tudom...
Elején érdemes egy személyi edző aki megmutatja hogyan miként mennyit kell csinálni egy-egy alkalommal.
Általában napokra osztják ki hogyan ér rá én pl heti 3X,4X voltam konditerembe és úgy csináltam hogy hétfőn: mell, bicepsz kedd:váll, cricepsz csütörtök vagy péntek: hát, illetve egy kicsit rá edzeni a többire. Általában minden gyakorlat pl vállra, mellre 3-4 fajta gyakorlat van. Ha azt rendesen csinálod megfelelő súllyal akkor nincs probléma. Illetve érdemes pl minden edzés végén hasra edzeni már ha akarsz kockás hasat, illetve egy félórás futás is jó tud lenni. Én most abbahagytam a kondit mert küzdősportra járok(taekwando) ami szintén olyan eredménnyel jár mintha kondiznék.
2013. jan. 25. 15:32
:) igen én amióta edzek folyamatossan csak jönnének (csak ringyók) és már annak is örülök ,ha egyedül vagyok.
2013. febr. 3. 11:40
Mióta kondizok,és kezd látszani az eredmény,azóta egyszerűen érzem hogy jobban bejövök a csajoknak.Nagyobb az önbizalmam,jobb a testem.Sokat segített.:)
2013. febr. 3. 12:19
Ja,és ha írsz privit,talán tudok neked segíteni ha nem megy az edzés,van pár év tapasztalatom:)
2013. febr. 11. 20:14
Én mikor megismerkedtem a barátommal, eléggé vékony volt, nem tudom volt e 65 kg. Akkor szeretettem belé, most már egy jó ideje jár tornázni, nagyon sok izmot felszedett magára, széles lett a válla, kockás a hasa irtó jól néz ki, de én akkor is oda vissza voltam érte mikor vékonyka volt :)
2013. febr. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések: