Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Testépítés vs. Csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítés vs. Csajozás?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy miután elkezdtetek kondizni, és esetleg valami eredménye is lett, utána miben hogy változott? gondok itt random szemezésre, leszólításokra, kocsmában ismerkedésre, ismerősökre, meg úgy általában a környezetekre. Történet, bármi jöhet. Egy kis motivációt gyűjtök. (Bocsi ha kicsit nyakatekert lett.)

2012. szept. 7. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó én ugyan ez szinte csak én 180 cm magas vagyok kb 60 kg voltam mikor nekiálltam most 83 vagyok 6 év edzés után de így se lettem sikeresebb inkább még tartanak, félnek is tőlem, sőt előítéletesek lettek velem szemben,félreismernek a kinézetem miatt :D de nem zavar én nyomom tovább amég csak tudom :)
2013. nov. 10. 18:17
 72/90 anonim ***** válasza:
75%
Nemrég szabadultam meg sok túlsúlytól, és sokkal jobb lett a közérzetem, jobban elfogadom magam. Előtte jobban stresszeltem és a világot szidtam minden rosszért. Még most se olyan jó az önbizalmam, de remélhetőleg később jobb lesz minden! :)
2013. nov. 10. 18:57
 73/90 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj, hogy valaki mondjuk évekig küzd, hogy egy átlagos izmot felszedjen, zsírt leadjon stb. És rájön, hogy nem tart csak az ötödénél a sztorinak. Ugyanúgy neked kell beszélni, befűzni stb. Én. pl nem értek hozzá, fogalmam sincs, hogy működik. Hiába adtam le 35kg-ot és szedtem fel 8-at, egyszerűen nem tudok kommunikálni. Tehát nem tudom megszólítani, beszélgetni, flörtölni, vagy visszahúzódok és oda se megyek, de ha mégis odajön egy 8-as csaj(ami valóban előfordul azóta sokszor), akkor meg beparázok, hogy nehogy elszúrjak valamit, vicces szeretnék lenni, de mondjuk véletlen valami poénnak szánt dolgot bunkóságnak szűr le, és otthagy. Szóval önmagában a testépítés annyit ér, hogy valamivel jobban érzed magad a bőrödben, de manapság, mikor már úton útfélen szexelnek körülötted az emberek, hogyan is érezhetnéd magad teljes értékűnek, hogyan éreznéd magad jól a bőrödben? A lányok sem vállalják, hogy megváltoztató tanfolyamot csináljanak. Pedig a legtöbb esetben jól járnának, csakhát nekik is kész termék kell, amit levesznek a polcról, aztán lehet vele játszani. Tényleg nem törődnek a fiukkal. Nem törik be a fiukat, mint ahogy nekünk se sok kedvünk van egy szűz lányhoz, mert csak az egyértelmű dominancia miatt kellene, aztán lépnénk tovább a többi nőre, minél többet, jobbat...de benne van, hogy összetörjük a kicsi szűz lelkét, az meg milyen már, és akkor inkább marad a maszti. Hiába a súlyok pakolgatása. A képeid egyre jobbak lesznek, de jó beszédkészség nélkül semmire nem mész. Egyetleg dolog tesz vitathatatlanul értékessé és vonzóvá: A vagyon, amit összeszedsz. Csak kérdés, ha minden paraszleány a földesúr fiához megy hozzá, akkor a szegények hogy szaporodnak?
2015. júl. 19. 15:17
 74/90 anonim ***** válasza:

ez nagyon mélyen szántó beszéd volt, de nem kéne ilyen negatívan hozzá állni a dologhoz.

Persze szana szét szexelnek mindenhol,, háá ez amúgy eddig is igy volt, nem csak monstanság, csak jobban előtérben van, vagy hogy let 7 milliárd ember a földön? Az utobbi 10 év alatt?

De ez tök mind1. Nézd meg például azokat akik csak SZERETNÉNEK úgy lefogyni mint TE. Jó tested van ok, király. Ez hogy beszéd, háát, amilyen ret***áltak vannak az utcán, ez nem mérvadó.

Persze ha egy értelmes csajjal akarsz össze jönni talán. DE hogy mondjam NEM A CSÚCSRÓL KELL KEZDENI, oh kigyurtam magam máris a "legjobb"[relatív] csaj kell nekem.

A **** , igen, ez igaz, nem elég a kigyúrt test, mert ez inkább úgy lett volna elég ha kiskorodban van már jó sportos tested amikor még ennyi is elég. És akkor a tapasztalatok, idő telésével, fejlődtél volna, rájöttél volna erre-arra.

Hát lecsusztál, sajna nem mindekinek jön össze, elsőre. De még ha csak nem 45 éves vagy azért bőven van időd fejlődni. Meg ne ezen görcsölj, hogy oooh még így is szar. A külsőségek most is baromi mérvadók.

Nem az a baj ha nem tudsz dumálni, hanem ha nincs életed mondjuk. Pl ha szarrá gyúrod magad, és otthon ülsz akkor nem holt mind1? Háát, hozzád oda mennek 8-as csajok? Akkor meg?

Valamit csak tudsz mondani, hát istenem, majd belejösz. Vagy te máshogy találod majd meg ami kell. Most ezt innen nem tudom megmondani, te érzed, te vagy ott. De mindenesetre ezen ne agyalj a kérdésen kívűl.

Ez amúgy is bazi depis szöveg volt. Tök felesleges. Plusz azért ha te csak akkor vagy boldog ha minden klappol az szívás.. Persze, érthető ha párt akarsz vagy szexet [mit tudom én] dee, ez a "jaaaj semmi se számít, ha hülye loser vagy akkor úgyis mind1, inkább ne is gyúrjátok ki magatok, én is megbántam"... ez nem.

Másnak is lehet örülni az életben. Jó munkának pl tessék és akkor lesz sok pénzed. De hát ezeket úgyis neked kell látnod, én úgyis hiába mondok bármit. Jah,, és ha már sok pénzed van,, azzal tudsz menni pl, massszáááázsra *kacsint*kacsint.. lol

basszus ne legyél már depis kigyurt testel, főleg most hogy mindenhol ezt nyomatják hogy a sport meg egszség a menő.

2015. júl. 19. 19:39
 75/90 anonim ***** válasza:
0%
Én magam tapasztalom, hogy egy izmosabb alkat nem ér a nőknél semmit. A pénz sokkal jobban beindítja őket, és emiatt a ronda férfiak is megszépülnek a szemükben.
2018. jan. 4. 17:57
 76/90 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, itt pont amiatt panaszkodnak sokszor pl. átlag felett kereső informatikusok, hogy hiába a sok pénz, nincs nőjük. :P
2018. jan. 4. 18:09
 77/90 anonim ***** válasza:
54%
Nem olvastam el a sok oldalnyi választ, úgyhogy bocs, ha valakit ismétlek. Engem például kifejezetten taszítanak a gyúrós pasik. A párom 168 centi (velem egymagas) és bizony van rajta plusz. De talpig férfi, határozott, talpraesett és biztonságban érzem magam vele/mellette. Tesója mesélte, hogy kamaszként bármelyik csajt megkaphatta volna, pedig akkor sem volt magasabb, csak vékonyabb. Nem ezeken múlnak a dolgok. Nyilván fontos a fizikai vonzalom, nagyon is, de ha komoly kapcsolatban gondolkozik valaki, a másiknak rendelkeznie kell egyéb kvalitásokkal is (és itt nem pénzre meg tárgyi dolgokra gondolok).
2018. jún. 21. 16:16
 78/90 anonim ***** válasza:
77%
Mindenképpen megéri, de nem az izmok miatt leszel vonzóbb a lányok szemében, hanem amiatt az önbizalomnövekedés miatt, ami az edzéssel jár.
2018. aug. 10. 13:44
 79/90 anonim ***** válasza:
100%
Mondhat itt bárki példát mindenre, de a statisztika, azt mutatja, hogy az izmos test sokkal vonzóbb a nő szamára, mint a petyhüdt. És ez nem azt jelenti, hogy a petyhüdt testű ember nem lehetne sokkal értékesebb társ az izmosnál. Az izmos test tudat alatt az egészség látszatát kelti, ami a párosodás szempontjából vonza az egyedet. Akár bevallják a nők, akár nem, ez biológia!!! Sokan a saját önbizalomhianyuk miatt, rá sem mernek nézni egy izmos férfira. (Nem kell a végletekben gondolkozni). Szóval ha kigyúrod magad, tedd is meg a lépést a csajok irányába, mert lehet álmukban sem gondolnák, hogy szóba állsz velük!
2018. aug. 10. 15:19
 80/90 anonim ***** válasza:
85%
79: Én csak a saját példámat tudom hozni, de nem tapasztalom amit leírtál. Igaz, nem gyúrtam szénné magam, de 60kg helyett most 80 vagyok, igaz ez nem tisztán izomban jött nyilván, de azért szerintem a kiállásom javult és az önbizalmam is nőtt valamennyit. A nőknél ezzel szemben semmivel sincs több sikerem, mint mikor 60kg voltam és nem edzettem. Teljesen ugyanolyan minden. Hidd el nekem, nem ez számít. Valószínűleg egy helyes arc 20x többet ér. (31/F)
2018. aug. 10. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!