Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítés vs. Csajozás?
ez nagyon mélyen szántó beszéd volt, de nem kéne ilyen negatívan hozzá állni a dologhoz.
Persze szana szét szexelnek mindenhol,, háá ez amúgy eddig is igy volt, nem csak monstanság, csak jobban előtérben van, vagy hogy let 7 milliárd ember a földön? Az utobbi 10 év alatt?
De ez tök mind1. Nézd meg például azokat akik csak SZERETNÉNEK úgy lefogyni mint TE. Jó tested van ok, király. Ez hogy beszéd, háát, amilyen ret***áltak vannak az utcán, ez nem mérvadó.
Persze ha egy értelmes csajjal akarsz össze jönni talán. DE hogy mondjam NEM A CSÚCSRÓL KELL KEZDENI, oh kigyurtam magam máris a "legjobb"[relatív] csaj kell nekem.
A **** , igen, ez igaz, nem elég a kigyúrt test, mert ez inkább úgy lett volna elég ha kiskorodban van már jó sportos tested amikor még ennyi is elég. És akkor a tapasztalatok, idő telésével, fejlődtél volna, rájöttél volna erre-arra.
Hát lecsusztál, sajna nem mindekinek jön össze, elsőre. De még ha csak nem 45 éves vagy azért bőven van időd fejlődni. Meg ne ezen görcsölj, hogy oooh még így is szar. A külsőségek most is baromi mérvadók.
Nem az a baj ha nem tudsz dumálni, hanem ha nincs életed mondjuk. Pl ha szarrá gyúrod magad, és otthon ülsz akkor nem holt mind1? Háát, hozzád oda mennek 8-as csajok? Akkor meg?
Valamit csak tudsz mondani, hát istenem, majd belejösz. Vagy te máshogy találod majd meg ami kell. Most ezt innen nem tudom megmondani, te érzed, te vagy ott. De mindenesetre ezen ne agyalj a kérdésen kívűl.
Ez amúgy is bazi depis szöveg volt. Tök felesleges. Plusz azért ha te csak akkor vagy boldog ha minden klappol az szívás.. Persze, érthető ha párt akarsz vagy szexet [mit tudom én] dee, ez a "jaaaj semmi se számít, ha hülye loser vagy akkor úgyis mind1, inkább ne is gyúrjátok ki magatok, én is megbántam"... ez nem.
Másnak is lehet örülni az életben. Jó munkának pl tessék és akkor lesz sok pénzed. De hát ezeket úgyis neked kell látnod, én úgyis hiába mondok bármit. Jah,, és ha már sok pénzed van,, azzal tudsz menni pl, massszáááázsra *kacsint*kacsint.. lol
basszus ne legyél már depis kigyurt testel, főleg most hogy mindenhol ezt nyomatják hogy a sport meg egszség a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!