Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítés vs. Csajozás?
engem taszítanak a kigyúrt pasik. Az oké, ha egy srác kisportolt, bár nem lényeges kimondottan. Jobban szeretem, ha picit mackós.
Ennyi felszínes embert basszus. még hogy a kigyúrtság miatt buknak rá a nők. Elég szomorú lennék, ha rám pl azért bukna a párom, mert 50 kiló vagyok, 100DD-s mellekkel. :D
Bocsi kedves kérdező de te SOHASEM leszel testépítő. A testépítők ezek!
http://www.youtube.com/watch?v=cWAEUMuxQvw
De ők les zarják a csajozást mint jómagam is :D
Am a tapasztalat azt mondatja velem hogy ne légy olyan mint mondjuk Kai Greene :D de legyél azért eléggé izmos. De am tök mind1 mert a csajok úgyis a bu zikra buknak manapság,és ezt nem 1 példából hanem vagy 100-ból mondom ;)
figyi kérdező lényeg hogy ne görcsölj rá, ha egyáltalán még olvasod a kérdést. Csak ,, szóval ne ezen agyalj hogy jaj most jobb lesz vagy nem,, csak próbálj felszabadult lenni..
mert ha nem akkor igy se úgyse fog semmit érni, olyan feszült leszel mint a franc, csak hagyjad a dolgokat magukra, majd úgyis jobban fogod magad érezni anélkül hog tudatosan rákoncentrálnál erre.
És ja tényleg nem kell kétajtós szekrénnyé gyúrnod magad, elég ha csak 1,5 ajtós ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!