Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Testépítés vs. Csajozás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépítés vs. Csajozás?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy miután elkezdtetek kondizni, és esetleg valami eredménye is lett, utána miben hogy változott? gondok itt random szemezésre, leszólításokra, kocsmában ismerkedésre, ismerősökre, meg úgy általában a környezetekre. Történet, bármi jöhet. Egy kis motivációt gyűjtök. (Bocsi ha kicsit nyakatekert lett.)

2012. szept. 7. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
41%

engem taszítanak a kigyúrt pasik. Az oké, ha egy srác kisportolt, bár nem lényeges kimondottan. Jobban szeretem, ha picit mackós.

Ennyi felszínes embert basszus. még hogy a kigyúrtság miatt buknak rá a nők. Elég szomorú lennék, ha rám pl azért bukna a párom, mert 50 kiló vagyok, 100DD-s mellekkel. :D

2013. szept. 12. 20:38
 62/90 anonim ***** válasza:
75%
miért 50 kiló vagy 100DD-s mellekkel? :O :O :O
2013. szept. 13. 19:12
 63/90 anonim ***** válasza:
20%
nem, én úgy nézek ki, mint egy ember ;)
2013. szept. 14. 09:08
 64/90 anonim ***** válasza:
84%
jó, de ha valaki úgy néz ki, mint a fent említett, akkor az nem ember? mármint tehet bárki is arról, hogy hogy néz ki? vagy aki hasonló alkatú, az már kategorikusan műcica, erre gondoltál?
2013. szept. 14. 22:11
 65/90 anonim ***** válasza:
71%
Ne bonyolítsátok már túl. Mindenkinek más az ízlése! Valakinek kigyúrt, valakinek meg a vékony vagy a mackó alkatú. Ahogy valakinek a vékony modell alkat, valakinek meg csak a duci nő. Nem vagyunk egyformák!
2013. szept. 15. 08:19
 66/90 anonim ***** válasza:
49%
ennyi, csak tényleg nem értem miért kell bárkit is a külseje alapján kategorizálni
2013. szept. 15. 10:09
 67/90 anonim ***** válasza:
43%

Bocsi kedves kérdező de te SOHASEM leszel testépítő. A testépítők ezek!

http://www.youtube.com/watch?v=cWAEUMuxQvw

De ők les zarják a csajozást mint jómagam is :D

Am a tapasztalat azt mondatja velem hogy ne légy olyan mint mondjuk Kai Greene :D de legyél azért eléggé izmos. De am tök mind1 mert a csajok úgyis a bu zikra buknak manapság,és ezt nem 1 példából hanem vagy 100-ból mondom ;)

2013. okt. 18. 17:48
 68/90 anonim ***** válasza:
49%

figyi kérdező lényeg hogy ne görcsölj rá, ha egyáltalán még olvasod a kérdést. Csak ,, szóval ne ezen agyalj hogy jaj most jobb lesz vagy nem,, csak próbálj felszabadult lenni..

mert ha nem akkor igy se úgyse fog semmit érni, olyan feszült leszel mint a franc, csak hagyjad a dolgokat magukra, majd úgyis jobban fogod magad érezni anélkül hog tudatosan rákoncentrálnál erre.

És ja tényleg nem kell kétajtós szekrénnyé gyúrnod magad, elég ha csak 1,5 ajtós ;)

2013. nov. 3. 11:08
 69/90 anonim ***** válasza:
88%
Én jövő héten fogok elmenni kondizni, de azért, hogy legyen hobbim, és legyen több önbizalmam. Ez fontosabb, minthogy full kigyúrt legyél!
2013. nov. 10. 16:26
 70/90 anonim ***** válasza:
88%
Körülbelül 3 éve kezdtem el edzeni, mert magasságomhoz túl vékonynak éreztem magam. kb 177 cm voltam és emellé kb. 61kg, 23évesen. Sosem volt barátnőm, nem vettem észre hogy megnéznének vagy bármi ilyesmi. Amióta edzek, feljött rám kb 12kg, picivel jobban érzem így magam a bőrömben, de egyéb változást nem tapasztaltam. Ugyanúgy levegőnek néznek. Szerintem nem ezen fog múlni, magad miatt csináld az edzést, mert jólesik, szereted. Bármi másért felesleges csinálni.
2013. nov. 10. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!