Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépítés vs. Csajozás?
10-es, persze hogy több nő ismerősöd van mint férfi, mert a nők jobban megértik magukat egy meleggel!
Homokos vagy és ez a magyarázat. Ratyi Matyi!
Azt ne keverjük ide, hogy nem áll fel a bré, mert aki naturál testépítőként nyomul, annak semmilyen potencia problémája nem lehet az edzéstől!!!!!
A másik meg, hogy nem kell az itt hozzászóló nők véleményére adni! Most nem őket akarom megbántani, de van itt pár nő, aki hozzászól, talán 10, vagy kevesebb vagy több tökmindegy!
A lényeg, hogy valaki aki be akar csajozni, több csajt akar, és szeret edzeni is, és EZÉRT IS edz, de persze NEM CSAK EZÉRT, az nyugodt lehet abban, hogy statisztikailag több nőnek fog tetszeni, mintha átlagos külseje lenne!
Ezen nem érdemes vitatkozni, ez tény!
Régen is, és ma is a nőknek az erős és szép testű férfiak tetszettek.
Manapság még inkább az izmosabb/egészségesebb férfitest lett a nők körében a vonzó! Ez TÉNY!!
Én mindig a Dávid szobrot hozom fel példának, ha olyan tested van, ha azt eléred, akkor nyugodt lehetsz, hogy a legtöbb nőnek tetszeni fogsz!
Ha a nők szimpátiájának elnyerése a célod, akkor ezt a szintet érd el, feljebb nem kell menni, ha neked nem célod, de az alá se add, mert az egy nagyon jó forma, tömeg és külső!
Nem véletlenül készítette el Michelangelo úgy ahogy elkészítette!
Anatómiai ismeretei miatt pontosan tudta milyen az ember és így a férfi izomzata, és alkotott egy arany középutat, egy szerinte (és az utókor szerint is) tökéletes férfi testet, ezzel szerintem a legtöbb ember ma is egyetért!
Elsősorban pedig önmagadért edz!
Szórakozóhelyen könnyebben ment a csajozás, elég volt valakihez odamennem és átkarolnom, mivel elsőre bejöttem nekik, többnyire hagyták. Cingár vékonyan ez lehetetlen :)
Aztán volt h ráhagytama kondit, mert frusztrált h a kíváncsi nők is betalálnak, olyanok, akik a külső alapján itélnek vagy akarnak egy pasit megismerni. Elég sz@r érzés egyébként. Már meg tudom érteni a nőket miért sírnak emiatt a nők.
Nemrég elkezdtem újra kondizni, de inkább csak azért h formában maradjak, meg levezetni a sresszt.
AMÚGY konkrétan az látszik meg egy férfin ha bicepszre gyúr, az olyan mint amikor mi nőknél megnézzük a (csinos) lábukat. Vállon látszik valamennyire, de pl mellizom sosem fog játszani, mert a póló takarja. Kocka hasat is szereti minden csaj, de az csak ágyban kerül elő. Had mondjam el h az pedig nem a felülésektől lesz kockás (én alig csináltam) hanem attól h szálkás az ember, figyel a kajára, meg kell némi mák h alapból olyan legyen (nekem kb mindig az volt).
Úszómesterként dolgoztam egy nyáron, félmesztelen mászkáltam elég sokat, de nagyon senki nem bámult meg, amin mondjuk meglepődtem. Most h "vékonyabb vagyok" egy csaj táraság nagyon nézegetett. De lehet csak halucináltam :)
Végül annyit tennék még hozzá h fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, mert ahogy magadnak emeled a lécet ("csak akkor vagyok jó ha tökéletes a testem") úgy növeled a csajoknál is, ami még elérhetetlenebbé teszi őket. Mert aki nőben csinos, azárt már kb "aranyat fizetnek" ott már kőgazdagnak kell lenni, meg baromi szórakoztatónak. Na ez utóbbi nem leszek én soha... meg kell találni az arany középutat.
Kedves előző,az azért làtszik rendesen ha valakinek van mellizma,vagy nincs..és nem csak feszülős pólón keresztül.
Kockahas nem látszik,de az igen hogy lapos.Meg egy buliban,kicsit felengedve simán letaperolják a csajok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!