Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik testjön be? A borotvált vagy a szőrös? És a péniszen meg a herén a szőr?
*nemi
Persze, elől van ez a sáv, nem pedig a heréknél például, ott nem mutatja túl jól, és ő sem csípi ott magán.
Nos, nem tudom, ezek mennyire egészségesek-egészségtelenek, de mi már így maradunk. :)
A barátomnak ott csak pár szál lenne, de ő le szokta gyantázni azt is. Ahogy írtam, csak elől marad neki pár csík.
De nem én borotválom ki neki, ő magának csinálja.
De szerintem túl van ez reagálva. Azt ne állítsa nekem senki, hogy egy pasi könnyebben kap el fertőzéseket, ha nem szőrös pl. a mellkasa, háta vagy hasa.
Van a szőrnek védelmi szerepe, biztosan. Másrészt viszont ott a higiénia: nehezebb tisztán tartani a szőrös testrészeket, főleg nyáron.
32-es. Én nem. Nagyon picike, és vékony van csak ott. De pont azért vannak ott, hogy a végbélből a kórokozók ne juthassanak át a hüvelybe.
És attól, hogy nem borotválom ki, a vizet, és a szappant azért ismerem ;)
32: Ja, vagy engem kérdeztél? Nekem nem szükséges ott szőrtelenítenek, de kifejezetten kértem a partneremet, hogy szóljon, ha mégis felfedez valamit.
A hátsó bemenetnél egyébként annyi történik, hogy néha orál közben odatéved a nyelvével. De mivel igen szívesen időzik ott, így gondolom nincs semmi vész. :)
34-es. A mellkason és a hason valóban nem lát el védelmi szerepet... "csak+ a hőháztartás biztosítása a feladata.
Egyébként ott pláne nem zavar... imádom birizgálni ;)
37: Fel lehet öltözni.:D Nekünk nőknek sem szőrös a mellkasunk, mégse fagyunk meg. :D
Ok, tudom, minket meg melegít a mellünk, vagy erre is biztosan van valami indok.:))
Nem baj, én nem vitatkozni akarok veled- aki szereti, birizgálja. Én például a szép sima, feszes mellkasát szeretem kényeztetni, imádom a mellbimbóit akár a nyelvemmel is.
Szőrös pasi esetében ilyesmi fel sem merülne bennem (más sem nagyon), de ez van. :)
38-as: valóban nem. Épp ezért fontos, hogy legyen ott valami, ami a védelmi szerepet ellátja...
De reggel és este megmosom... Napközben meg munka közben? Az a pár baci inkább a szőrszálakon tanyázzon, minthogy átvándoroljon máshová :)
Tudom, gusztustalan vagyok, és igénytelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!