Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik testjön be? A borotvált vagy a szőrös? És a péniszen meg a herén a szőr?
Szőrtelen! A lábon, karon oké, de máshol nem.
Péniszen és herén? Pfúúj, bakker, ki fogja azt bekapni?!
Aki utálja hogy cumizzák, az nyugodtan hagyja rajta a szőrt...
1-es: pl. én :D
A párom is szőrös, és bármikor kényeztetem orálisan, mégse szoktam szőrszálaktól fuldokolni...
Részemről a szőr mellett voksolok! Egy pasi legyen szőrös! Engem nem izgatnak a csupasz csigák.... :P
Nekem abszolút jön be a szőrös. Inkább sehol ne legyen ("ott" főleg ne, fenéken sem, imádom a formás kerek feneket!), a mellkason szeretem kényeztetni a mellbimbóit, és amúgy is.. nem csak emiatt, de ott sem. Úgy szép, ha sima, feszes, szőrtelen.
Hason sem. Lábon elviselem, ha muszáj, de a túl sok ott se tetszik bevallom.
Mókusgyilkos ez egy qrva nagy tévhit. A b.zik jó nagy része fogadom hogy még szőrösebb is a heterok egy részénél.
De erről ennyit.
Egyébként, van akinek alapból szőrtelen a mellkas, az a jó. :) És igen: sokan gyantáztatják, képzeld, néha a "legcsajozósabbak". :)
Szőrtelen. Semmi vonzót nem találok a szőrben. De nem kell ezen veszekedni kinek hogy.
Volt már ilyen kérdés. Ott is a szőrtelen győzött azt hiszem.
3-as vagyok.
De miért is kell győzni bármelyiknek? És miért kell rögtön fújolni a szőrre ( ami elvileg a természetes, és nem véletlenül van ott)?
Miért nem lehet elfogadni, hogy úgy, ahogy van akinek csupaszon tetszik, úgy vannak olyanok, akiknek csak a szőrös férfias?
Mint ahogy vannak férfiak, akiknek pedofil érzetük támad, ha csupaszt puncit látnak? És vannak, akiknek ott is a csupasz tetszik.
Nem vagyunk egyformák, nem egyforma az ízlésünk... ez miért olyan nagy baj?
3-as (és 9-es) én is így látom. :) Pedig nekem a szőrtelen jön be.
De mit számít ez? Kinek hogy. Nekem csak az a fura, amikor az egyik rá akarja erőltetni a másikra.
Mindenki találja meg a párját, ez a lényeg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!