Mi a jobb, ha egy férfi szőrős, vagy ha borotvált?
Hónaljszőrzet eltüntetve teljesen.
A többiben pártatlan vagyok.
15L
Szerintem, a hónalján legyen szőrtelen vagy rövidre vágott attól függően hogy milyen a mellkasán, mármint ha a mellkasa szőrös akkor szerintem a hónalján is legyen egy kevéske rövidre vágva mert az úgy elég fura ha ott meg csupasz. A hasán legyen szőr, de csak egy csíkba középen mert nekem az nagyon tetszik:) Lent meg legyen rövidre vágva szóval látszódjon hogy férfi de azért ne legyen dzsungel harcos.
22L
ahhoz nagyon jó pasinak kell lenni,hogy hónaljon okés legyen a szőr.
szóval:
hónalj-csupasz
fanszőrzet-csupasz,vagy pedig nagyon rövid borostás legyen,de a herék legyenek szőrtelenek teljesen
ha a háta,válla szőrös:tűntesse el gyantával.
melkason okés a szőr,ha nem 5centis és nem dús mint a Hasselhoffnak,illetve hason 1 csík természetes.
nekem teljesen mindegy. a barátomnak szőrös a mellkasa, hasa, lába, karja, néha borostásan marad, mindene szőrös :D engem nem zavar. bár a hónalját és intim területet 2 éve szőrteleníti, előtte sem volt semmi problémám vele. talán mert elég jó pasi ahhoz, hogy szőrös legyen... az előző szavaival élve :D
de nagy általánosságban is így gondolkodom, bőven elég, ha ezt a 2 helyet szőrteleníti.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!