Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú férfi haj pajesszal...

Hosszú férfi haj pajesszal vagy anélkül "jobb"?

Figyelt kérdés

Ha egy fiúnak hosszú a haja, és hátraköti, akkor hogy néz ki jobban: ha van pajesz (mondjuk a füle aljáig), vagy ha le van vágva az egész a füle tetejéig (remélem érthető)? Hosszú alatt váll alatti hajat értek. :)

[Most nem azokra a válaszokra vagyok kíváncsi, hogy egy férfinek legyen rövid haja...]

A válaszokat megköszönöm!

2010. ápr. 10. 14:08
1 2
 1/12 FFDP ***** válasza:
Miért nem kötöd hátra a pajeszt is?
2010. ápr. 10. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Pajesszal szörnyű. Egyébként szeretem a hosszú hajat, de kevés pasinak áll jól, a többin sajnos tényleg rémes.
2010. ápr. 10. 14:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Első: Amilyen hülye voltam, most nemrég vágtam le. :( Meg amúgy is rövid volt... De a hajamat még nem tudom hátra kötni, csak 1-2 hónap múlva, ha nő még egy kicsit.

És most inkább az érdekelne, hogy növesszem vissza a pajeszt, vagy ezentúl mindig vágjam le? Esetleg ha hagyom, hogy visszanőjön, milyen hosszúra?

2010. ápr. 10. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
A félhosszú haj szexi, biztos tovább akarod növeszteni?
2010. ápr. 10. 14:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Biztos. :D Ha nem tetszik, úgyis le tudom vágatni. :P

De még vki nem válaszol a kérdésre? :)

2010. ápr. 10. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Sztem jobb pajesz nélkül.. De úgy hordd, ahogy neked tetszik. Ha van pajeszod, az se rossz.:D
2010. ápr. 10. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a pajesz :D férfias :) de ahogy neked tetszik,ne másnak akarj megfelelni,csak is saját magadnak :)
2010. ápr. 15. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Növeszd meg,ha meg nem tetszik,vágd le. :D Sokat segítettem.. :)

Amúgy a félhosszú haj jobb,nekem jobban bejön,persze ez a srác egyéniségétől is függ.Láttam már hosszú hajú srácok,aki igencsak jól nézett ki. :)

18/L

2010. ápr. 15. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Van oylan pasi, akinek jól áll a hosszú haj, és rémes lenne rövíddel, van akinek jól áll a rövid haj, és rémes lenne hosszúval. Van olyan pasi, akinek jóláll a pajesz hosszúval, van akinek nem, és még millió kombináció:D

Magadat nézd, hogy neked jól áll-e.

2010. aug. 24. 15:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Pajeszt kösd hátra vagy vágd le és, barkót növessz helyette sokkal jobban néz ki. Én ilyet szeretnék...(Skyrim karakterem) :D

[link]

[link]

2012. jan. 31. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!