Hosszú férfi haj pajesszal vagy anélkül "jobb"?
Ha egy fiúnak hosszú a haja, és hátraköti, akkor hogy néz ki jobban: ha van pajesz (mondjuk a füle aljáig), vagy ha le van vágva az egész a füle tetejéig (remélem érthető)? Hosszú alatt váll alatti hajat értek. :)
[Most nem azokra a válaszokra vagyok kíváncsi, hogy egy férfinek legyen rövid haja...]
A válaszokat megköszönöm!
Első: Amilyen hülye voltam, most nemrég vágtam le. :( Meg amúgy is rövid volt... De a hajamat még nem tudom hátra kötni, csak 1-2 hónap múlva, ha nő még egy kicsit.
És most inkább az érdekelne, hogy növesszem vissza a pajeszt, vagy ezentúl mindig vágjam le? Esetleg ha hagyom, hogy visszanőjön, milyen hosszúra?
Biztos. :D Ha nem tetszik, úgyis le tudom vágatni. :P
De még vki nem válaszol a kérdésre? :)
Növeszd meg,ha meg nem tetszik,vágd le. :D Sokat segítettem.. :)
Amúgy a félhosszú haj jobb,nekem jobban bejön,persze ez a srác egyéniségétől is függ.Láttam már hosszú hajú srácok,aki igencsak jól nézett ki. :)
18/L
Van oylan pasi, akinek jól áll a hosszú haj, és rémes lenne rövíddel, van akinek jól áll a rövid haj, és rémes lenne hosszúval. Van olyan pasi, akinek jóláll a pajesz hosszúval, van akinek nem, és még millió kombináció:D
Magadat nézd, hogy neked jól áll-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!