Egy férfi számára melyik a jobb bolt ruházatilag: Bershka, C&A vagy H&M?
17 éves vagyok, és szeretnék venni egy-két divatos pólót, pulcsit.
Melyiket ajánljátok leginkább? :)
Köszi a válaszod! :)
Igazából nekem is a H&M kínálata jön be a legjobban. Eddig a Mirror Fashion-ben vásároltam, de gondoltam, körbenézek máshol is. :)
Csak az a baj, hogy nem vagyok pesti, vonatozni meg nem szeretek. :D Szóval ez amolyan "Megéri-e az egy órás vonatos szenvedés?" kérdés is :D
Na. Ilyen pólóért simán felutaznék. :D
Jaaj..csak New Yorkerbe ne!Légyszi!
Kb. 10-12 éves koromban csak onnan öltözködtem(kivéve a nadrágokat..mert ár-érték arányban nagy 0 mindegyik..)..két napja megtaláltam egy(készülj fel!..:D) "No Body's Perfect But Me" feliratú pólót..kb. 3 percig meredten néztem,és azón filóztam,hogy én ezt komolyan felvettem valaha is?:D
Aztán elkezdtem iszonyatosan nevetni, a No. 3-as reakció pedig az volt,hogy odaadtam a nyuszimnak,mert imádja harapdálni,meg gyürkészni az ilyen puha szarokat...Legalább ő jól járt.;D
Bocsi az offért.:)
Szóval..én 16 éves fejjel azt mondom,hogy H&M,Zara,vagy C&A..a basic cuccok(egy színű pólók,trikók) mind3 boltban tök jó minőségűek.Kardigán/pulóver ügyileg H&M vagy Zara.
A Bershkával meg vigyáázz,mert könnyen beszippanthat ez a páwa "KiHaÉnNem?" stílusú ölzözködés.:/
Egyébként ha ezek közül a No. 1-t vesszük,akkor egyértelműen H&M!!!!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!