Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még egyáltalán férfiasabb pasik?
Figyelt kérdés
Lány vagyok nem ez a pláza cica féle , de szeretek csinosan öltözködni, de elegem van abból hogy manapság egy fiú úgy öltözik mint egy lány. Rózsaszín feszülős póló, csőnadrág, zselézett haj, cuki discos nyálas fiú. Na a talpraesettségéről meg ne is beszéljünk... Hol vannak azok a fiúk akiknek van valami egyedi stílusuk, nem ilyen divatmajmok?2012. aug. 29. 16:03
31/41 ASOT válasza:
fúúú nem nem nem nem!
és erre allergiás is vagyok. Disco zene az óriási mértékben különbözik a trance-től csak Magyarországon ez nincs igazából elterjedve nincs nagyon igény rá.
és utálom ha összevetik ezt a stílust az ugrabugrás discocban szóló lady gagával meg a hozzá hasonlóakkal.
32/41 anonim válasza:
20 éves vagyok, férfias, de például a nő ismerőseim nagy része még 20 felett is az általad leírt férfiakat preferálja :D Szóval lehet nekem is haladni kéne a korral :D
33/41 anonim válasza:
Hát ezeket hívom plazabohócoknak, saját stílust nem tud felvenni, csak majmolja a többit. Nem hiszem, hogy ebben jól érezné magát, de ha tévedek, akkor elnézést. Én soha nem tudnék így öltözködni, megvan a magam stílusa, és jól is érzem magam benne. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem nekik veszem fel a ruháimat, meg alakítom a kinézetem.
34/41 A kérdező kommentje:
Szerintem azért csinálják, mert ugye a menő plázacica csajok csak az ilyenekre buknak leginkább...:(
2012. aug. 29. 16:51
35/41 anonim válasza:
jah az ilyen kis majmok....na sokaknak ezek a férfiak szánalom... [link]
36/41 anonim válasza:
Hát eléggé érdekes ízlésük van. Mondjuk nekem meg a plázacicák nem jönnek be. :)
37/41 A kérdező kommentje:
utolsó, ilyen is ritka :)
2012. aug. 29. 17:01
38/41 anonim válasza:
Nem szeretem a buta, rib@ncnak öltözött nőket? Remélem van más is, különben komoly gondoknak nézünk elébe. :)
39/41 A kérdező kommentje:
Csak van:)
2012. aug. 29. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!