Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még egyáltalán férfiasa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még egyáltalán férfiasabb pasik?

Figyelt kérdés
Lány vagyok nem ez a pláza cica féle , de szeretek csinosan öltözködni, de elegem van abból hogy manapság egy fiú úgy öltözik mint egy lány. Rózsaszín feszülős póló, csőnadrág, zselézett haj, cuki discos nyálas fiú. Na a talpraesettségéről meg ne is beszéljünk... Hol vannak azok a fiúk akiknek van valami egyedi stílusuk, nem ilyen divatmajmok?

2012. aug. 29. 16:03
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Én inkább felnézek egy olyan pasira aki nem ilyen,van valami egyedi stílusa, esze is mellé. Szeretem azt is ha van jó humora, de engem nem érdekelne ha ilyen pasim lenne,a többi lány meg azt mondaná rá hogy gáz.
2012. aug. 29. 16:22
 22/41 A kérdező kommentje:
Utolsó, én pl.: nem szeretem a rap zenét, de még mindig jobbra becsülöm mint ezeket a nyálas zenéket. Nekem nincs bajom vele csak nem szeretem.
2012. aug. 29. 16:23
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Értem :) Én is meghallgatok igazából bármit, a rockot is szeretem, de a mai pop nekem is elviselhtetlen, nem értem, hogy bírja valaki egész nap a Music FM-et bömböltetni a kocsijában :D
2012. aug. 29. 16:25
 24/41 ASOT ***** válasza:
100%
Hát igen lassan eljut a világ oda hogy nem lehet majd megkülönböztetni ezeket a kislányos fiúkat a lányoktól.
2012. aug. 29. 16:26
 25/41 anonim ***** válasza:
77%
Igen vannak még ilyen pasik: Őket nevezik luzernek és kockának.
2012. aug. 29. 16:27
 26/41 A kérdező kommentje:
Sajnos..:S Nekem a pop előadók közül Lady Gaga meg Michael Jackson akit még szeretek, ne hát nem tudom hol tudnék ilyen fiúkkal ismerkedni... Mindegyik a divat után megy kivéve azt a párat amelyiknek van esze.
2012. aug. 29. 16:29
 27/41 ASOT ***** válasza:

Lady gagát nem hallgatok :)

De köztünk amúgy sem működne a dolog!

2012. aug. 29. 16:31
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
nincsenek meghaltunk mind kipusztultunk! én is már csak egy szellem vagyok
2012. aug. 29. 16:34
 29/41 A kérdező kommentje:
Jó most persze én sem akarok tőled semmit, de legalább olyanok kommenteltek akik nem a átlagos discos stílusba tartoznak.
2012. aug. 29. 16:34
 30/41 anonim ***** válasza:
Barátom ilyen :D de őt nem adom :P 18 évesek vagyunk mindketten, szóval cáfolom, amit az első válaszoló írt. :D van a tizenévesek között is normális :D
2012. aug. 29. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!