Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jönnek be a csajoknak a rendőr pasik? Sok csajjal ismerkedtem, de amikor kiderült, hogy mit dolgozom, többet nem is kerestek
na meg az milyen már h jár körbe a spangli és...
jézus szeret téged is meg téged is meg téged....... meg téged is!
Én azt se tudtam, hogy nem jön be a nőknek... Én úgy tudtam eddig, hogy pont bejövős... Nem is értem miért lenne gond ez.
Az egyenruhásokat minden nő szereti, nekem is tetszik ha egy látok egy jóképű pasit, akinek még jól is áll az egyenruha...
Az lehet... Ha jó pasi vagy és még rendőr is, akkor inkább tapadnának.
Mutass képet, én értek hozzá, majd megállapítom... :)
Nekem sokáig álmom volt a rendőr pasi... Vagy katona... Ezek nekem rendkívüli mértékben megmozgatják a fantáziámat..
Szóval, szerintem az lehet itt a ludas, amit már mondtak: vagy te nem jössz be a csajoknak, mint ember, vagy pedig... Hát igen, cikis lenne úgy körbeadogatni az alkoholneműt meg a khm... egyebeket, hogy közben tudja az ember az egyik ott tartózkodóról, hogy a törvényt szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!