Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katona lány vagy rendőr. Egy párkapcsolatban melyik jelent hátrányt?
A katona kizáró, a rendőr nem.
A katonákat gyilkolásra képezik, a rendőrt meg védelemre. (persze a katonák a hazát védik blah-blah-blah)
Az, hogy rendőr a csaj, még izgalmas is lehet, a katona viszont kifejezetten hátrány.
A katonákat gyilkolásra képzik?
Anyám borogass.
Én katona nő vagyok, és nincs gondom a pasizással :) Sokaknak abszolút szimpatikus is a dolog. De vedd figyelembe, hogy a legtöbb katona nő katonával fog házasodni. Egy civil férfi nem biztos, hogy megértő azzal szemben, hogy pl. te 72 órázol, utána meg hulla fáradt vagy.
Nem, nem hülyeség. Csak részben.
Állandó férfitöbbségű környezetben vagy, egy idő után ráállsz a férfias témákra és viselkedésre.
Főleg, hogy még a munkád is férfias, nem csak a társaság.
Én sem vagyok olyan, hogy úgy nézzek egy pasira, mint pl barátnőim hogy: jajj de férfias, jajj de erős, jajj de szexi.
De a katona nők is tudnak ugyanolyan jó anyák és feleségek lenni. :)
2. válaszoló voltam
Máshogy fogalmazom. A férfiak szeretik azt, ha egy nő gyenge, akit ők megvédhetnek, pátyolgathatnak. Erre egy katona vagy rendőr nem szorul rá, éppen az ellenkezője igaz. Ha tehát valamilyen éles helyzetben egy nő előbb oszt ki négy ordas nagy pofont, mint a férfi, akkor az a férfiúi egót nagyon megsebzi.
Újabb félelem az, hogy egy rendőr hivatalból esetleg nem nézi el a törvénytelenségeket, és szakításnál sem a legjobb, ha az ember exe rendőr.. azaz tud esetlegesen nem éppen törvényes viselt dolgokról.
Jah, és a régi mondás sem hülyeség amúgy: A katona nők a katonaság kurv*i.
Én házas vagyok, így elhatárolom magam minden ilyentől, de tapasztalom, hogy sokak nem így állnak a dologhoz mint én :D
Szóval mérlegeld, hogy valóban akarod e te ezt. Nem biztos, hogy olyan álommunka, minz ahogy elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!